Lugna Favoriter 15 år!

Ja, det var 15års jubileum ikväll för Lugna Favoriter och det firades ordentligt på Golden Hits genom att man ordnade en riktig tjejfest med middag och uppträdanden. Förutom alla tjejer som var där så var även alla programledare och chefer från Lugna Favoriter där också. Det var ett riktigt glatt och härligt gäng som hade samlats där ikväll så stämningen var på topp.

Nu är ju inte jag en programledare på Lugna Favoriter men jag är där varje fredag morgon som en fast gäst i morgonprogrammet varje vecka på en programpunkt där vi lyssnar på nya lugna favoriter och ska tycka till om dem. Jag har alltid lika kul när jag är där så det var ju självklart att jag skulle vara med ikväll på 15års firandet och även få chans att träffa alla härliga lyssnare. Förutom jag så var även Ann Söderlund där som också är en fast gäst på onsdagar tror jag att det är och så ska Hanna Graaf också börja på Lugna på tisdagar och prata om familjeliv med mera. Jättekul att hon har börjat då vi känner varandra sedan tidigare.

Underhållningen under middagen var faktiskt riktigt bra, det var duktiga tjejer och killar som gjorde uppträdanden i små akter och körde covers på gamla låtar. Lite Wallmanskänsla över det hela och de bjöd gärna på sig själva.

Nu har jag nyss kommit hem och ska kasta mig i sängen för jag ska vara på radion tidigt imorgon. Morsning korsning på er!
Kram

/Laila

PS: Glöm inte att lyssna på Lugna Favoriter imorgon bitti. Och om du skulle missa det kan du lyssna igen på webben på lugnafavoriter.se

 1. Py skriver:

  Wallmanskänsla? Det är ju Wallmans…
  Eller??

 2. Py skriver:

  Lite Wallmanskänsla? Det är ju Wallmans…
  Är det du eller jag som tänker fel?

 3. Sofia skriver:

  Der ser ut som ni hade de jättetrevligt!
  Jag älskar när du är med i lugna favoriter och pratar och säger vad du tycker om låtar och sånt 😀 bara det att jag har missat två gånger och när jag går in på sidan och trycker på den jag vill lyssna på så funkar det inte att lyssna 🙁 alla förutom dom jag vill höra funkar att lyssna på ;( får hoppas att jag får höra de någon gång iallafall 😉
  massa kramar till dig underbaraste <3

 4. Selma skriver:

  Verkar som att ni hade en bra kväll! 🙂 Älskar att höra när du är med i lugnafavoriter på fredagar, ni allihopa är så roliga och man kan ju inte låta bli att skratta med er, haha! Jätte fina bilder på dig, du är lätt världens vackraste, man inte hjälpa att bli avundsjuk, hehe. Ha det bäst, massa med kramar till dig underbaraste <3

 5. Hej Laila!
  Jag lyssnade alltid på lugna favoriter förut,men så bytte dom radiokanal och nu hittar jag den inte.Jag bor i Linköping,vet du vad jag ska söka på för kanal?
  Mvh/Annika.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..