ANNONS

Lugna Favoriter 15 år!

/

Ja, det var 15års jubileum ikväll för Lugna Favoriter och det firades ordentligt på Golden Hits genom att man ordnade en riktig tjejfest med middag och uppträdanden. Förutom alla tjejer som var där så var även alla programledare och chefer från Lugna Favoriter där också. Det var ett riktigt glatt och härligt gäng som hade samlats där ikväll så stämningen var på topp.

Nu är ju inte jag en programledare på Lugna Favoriter men jag är där varje fredag morgon som en fast gäst i morgonprogrammet varje vecka på en programpunkt där vi lyssnar på nya lugna favoriter och ska tycka till om dem. Jag har alltid lika kul när jag är där så det var ju självklart att jag skulle vara med ikväll på 15års firandet och även få chans att träffa alla härliga lyssnare. Förutom jag så var även Ann Söderlund där som också är en fast gäst på onsdagar tror jag att det är och så ska Hanna Graaf också börja på Lugna på tisdagar och prata om familjeliv med mera. Jättekul att hon har börjat då vi känner varandra sedan tidigare.

Underhållningen under middagen var faktiskt riktigt bra, det var duktiga tjejer och killar som gjorde uppträdanden i små akter och körde covers på gamla låtar. Lite Wallmanskänsla över det hela och de bjöd gärna på sig själva.

Nu har jag nyss kommit hem och ska kasta mig i sängen för jag ska vara på radion tidigt imorgon. Morsning korsning på er!
Kram

/Laila

PS: Glöm inte att lyssna på Lugna Favoriter imorgon bitti. Och om du skulle missa det kan du lyssna igen på webben på lugnafavoriter.se

10
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00