ANNONS

Tragiskt…

/

Det är nog många av er som har sett i tidningar och även på tv att det inte står rätt till för skådespelaren Charlie Sheen. Man rapporterar om hans konflikt med den tv-serie som han är (var) med i som heter 2 1/2 män och även hans personliga förfall som skett på sista tiden. Under många år har man kunnat följa att det har varit lite turbulent för honom vad gäller vårdnastvister, relationer och droger. Men det som hänt på sista tiden är faktiskt lite smått otroligt. Nu ska man inte tro allt vad som står i tidningarna men detta går även att följa av Charlie Sheen själv via klipp på internet där han snackar en massa goja om allt och alla och man ser hur allvarligt det är ställt med honom. Man ser tydligt att detta är en man som är långt nere i missbruksträsket och frågan är om han kommer klara sig att ta sig upp därifrån.

Det finns många sidor som är väldigt tragiska i detta. För det första är det att hela detta förfall följs av nästan hela världens medier. Det finns flera barn och närstående som i och med detta drabbas och respekten för dem verkar inte finnas överhuvudtaget. I alla de klipp som har visats av Charlie ser man tydligt att han har svåra missbruksproblem och risken att han snart dör av en överdos är överhängande.

Men det som är mest tragiskt i detta tycker jag är att när han nu fått sparken av tv-serien (vilket jag kan förstår då man har försökt väldigt länge att få det att fungera trots alla dessa problem) så är det många andra i Hollywood som kommer med nya jobberbjudanden till honom. Hur tänker det då? De kan ju inte på allvar vilja erbjuda honom ett jobb för att de i dagsläget känner att han är en bra skådespelare just nu. Vill de på allvar just nu samarbeta med en gravt missbrukande skådespelare som är mitt uppe i ett totalt sammanbrott? Ville de inleda ett samarbete med honom för att de kanske har möjlighet att kunna hjälpa honom? Nä det är nog inte det de är ute efter, de är ute efter pengar. Pengar, pengar, pengar! För Charlie Sheens olycka är andras lycka. Då mediabevakningen är så enorm på honom just nu så  är det många gamar som tror att de kan tjäna pengar på detta.

Det är ju också då ännu mer tragiskt att man nu filmar Charlie Sheen hela tiden under den här tiden. Det kommer som sagt klipp då och då som han själv har spelat in och där han alkohol och drogpåverkad svamlar osammanhängande om det ena eller det andra. Är det han själv som filmar detta eller finns det något produktionsbolag bakom som tjänar pengar på detta? Ingen aning, det återstår att se. Men jag kan inte låta bli att dra paralleller med sista åren i Anna Nicoles liv. Kommer ni i håg hur det var där. Där var det massa media som förföljde henne också och man fick i hennes sköra tillstånd bland droger och tablettmissbruk även till det att göra en realityserie där man filmade henne i hennes liv. Mycket tragiskt. Och hur slutade det?

Och runt där stod det massa gamar som tjänade pengar på att visa upp hennes förfall. Och man kan inte riktigt tycka att Charlie Sheen i fråga borde ha ett bättre omdöme, för det där omdömet försvann lika snabbt som drogerna kom in i kroppen. Tragiskt att det upprepas igen. Tragiskt för Charlie Sheen och hans familj som drabbas. Och tragiskt att moralen att visa upp detta inte är större. Men jag hoppas att han får hjälp snart och är mottaglig för den hjälpen och att det inte blir som det annars brukar med en löpsedel som tex ”stjärna hittad död av överdos”.

Nog om detta. Något mer positivt var att jag vaknade upp till en underbart skinande sol här i Stockholm och kan nästan tro att det är vår. Nu ska jag äta lite frukost och ska nog sen ut på en lång promenad i vårsolen.

Ha det så bra!
Kram

/Laila

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00