Grattis mamma!

Idag skulle min mamma fyllt 63 år. Den 14:e mars var hennes födelsedag och även om hon inte finns hos oss längre så är den här dagen fortfarande speciell för mig. Så jag ska göra som jag gjorde förra året, ställa fram det fotografi jag har på mamma som jag tycker är så fint. Det brukar stå här hemma på en särskild plats men en dag som denna vill jag hedra henne lite extra och då känns det fint att ställa fram det och med ett ljus bredvid. Det ser väldigt fint ut, och värdigt.

Mamma är ju med mig i mina tankar nästan varje dag fortfarande och kommer nog alltid vara det men ibland känns det skönt att tänka lite extra mycket på henne vid ett tillfälle som detta. Jag vet att fler av mina syskon också gör något liknande hemma hos sig och det känns fint att vi alla gör något på vårt eget sätt. För när man saknar någon och någon är borta för alltid finns det så många olika sätt att uttrycka det på och det finns inget som är rätt eller fel. Alla gör på det sätt som känns fint och hedrande för dem.

En modemedveten mamma i 27-årsåldern…

När jag var hos min syster igår och åt de goda kroppkakorna så visade hon mig att hon redan hade snödroppar uppe. Intill husväggen där snön sedan två veckor redan smält bort hade de nu kommit upp och börjat blomma. Och då kunde jag inte låta bli att tänka på mamma. Mamma älskade våren, det var den bästa tiden på året tyckte hon. Och hon hade älskat att se Lindas små snödroppar som nu kommit upp och trotsat snön och kylan för att visa att det snart kommer bli vår på riktigt. Att snön och det gråa snart är borta och att vi snart får en skön och härlig vår.

Härliga snödroppar…

/Laila

 1. Skriv din kommentar här!Din mamma och jag är/var exakt lika gamla! Födda 14 mars 1948. Kan inte öreställa mig hur det skulle vara att lämna mina barn/barnbarn så tidigt som din mamma gjorde.
  Kram på dig Laila.

 2. oj , !
  jag tycker hon liknar väldigt mycker Carina Berg på den blden.
  eller håller du med mej ? 🙂

 3. Hedda skriver:

  Hejsan Laila ! Jag kommer ifrån Lund och min pappa äger en frisörsalong här! Jag pratade med honom om din blogg idag och han berättade att din mamma har jobbat hos honom för ett bra tag sedan , han berättade vilken fantastisk medarbetare din mamma var och vilken underbar personliget hon hade. Även en historia om hur du kom in och dansade och sjöng på frisörsalongen 😉 Haha , jag vet inte om detta stämmer kan hända att han har blandat ihop dig med någon annan. Hur som helst önskar jag dig all lycka i världen och du hade en väldigt vacker mamma 🙂
  Kram

 4. Petra skriver:

  Finaste Mamman! Saknaden måste vara enorm.
  Kram till dig Laila.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..