ANNONS

Nya jurymedlemmar!

/

Det har hänt en del vad gäller idoljuryn de senaste dagarna kan man säga.

För det första så gick Andreas ut med ett pressmeddelande igår om att han nu lämnar Idol och kommer därför inte vara med den här säsongen som snart drar igång. Självklart tycker jag att detta är jättetråkigt. Jag, Anders och Andreas har ju känt varandra i många år och har i flera år också ett företag tillsammans. Att vi sedan de här senaste tre åren fått jobba ihop som Idol-jury har varit fantastiskt roligt och tanken var ju att vi alla tre skulle köra detta året också. Men så började Andreas musikal ta fart i USA och han var tvungen att ta ett beslut att satsa på den eller fortsätta ett år till med Idol. Han pratade med oss om detta och tillslut valde han då att hoppa av Idol. Andreas är som sagt en vän sedan många år och är det fortfarande och jag tycker som sagt att detta är väldigt tråkigt men jag har full förståelse och respekt för hans beslut och hoppas nu verkligen att allt kommer gå bra med det han nu ska sätta sina vita tänder i. He, he!

Så vad säger ni om de två nya jurymedlemmarna? Pelle Lidell känner jag sedan nästan 18 år tillbaka och blev jätteglad när jag hörde att han skulle vara med. Alexander Bard känner jag till väldigt väl men jag har faktiskt aldrig träffat honom och första gången jag gjorde det var idag och jag tycker att det ska bli superkul att få lära känna honom.

Jag tror att det kommer vara en säsong då vi i juryn kommer ha mycket skilda åsikter och det kommer säkert att munhuggas lite mellan oss när vi inte är överens om vilka vi tycker ska gå vidare. Då jag, Anders och Andreas känner varandra så väl och jobbat ihop så länge så kan det vara så att vi har haft rätt lika åsikter och därför har det kanske inte bjudits så mycket av den varan tidigare säsonger. Men både Alexander och Pelle är personer som är kända för att ha starka åsikter och kunna säga vad de tycker så det här kommer bli mycket spännande.

Så nu är jag mer taggad än någonsin att detta ska dra igång. Jag tycker att det ska bli så kul och längtar verkligen. Jag tror att det här kommer bli en helt fantastisk säsong av Idol. Det är ju inte så lång tid kvar nu så alla ni som sitter och funderar på om ni ska söka, gör det. Kom på audition och träffa oss, vem vet det kanske är just du som står i final i globen i höst?

Stor kram

/Laila

PS. En liten reflektion. Alla grabbarna i juryn har nu rakat huvud och mer eller mindre skägg. Det tycker jag är lite kul! 🙂

32
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00