Jag tror inte att det är sant!!!!

Grrrrrrrrrrr!!!! Nu är jag så trött och irriterad på det här. Jag orkar inte mer snö längre. Jag var så glad att det börjat smälta undan på gatorna. När jag gått runt på grusiga asfaltsvägar så har jag sneglat runtomkring mig och sett dessa gigantiska smutsiga och isiga snöhögar överallt. Vägrenarna kantas av dessa höga vallar. Det är ju skillnad på när det är ny snö och när det är så här på sluttampen. Nu är snön bara smutsig och det är grusigt överallt.

Åh, jag längtar så till det blir vår på riktigt. Då man säkert vet att snön inte kommer tillbaka och då det börjar knoppas på buskar och löv och att man kan gå omkring i sin vårjacka och ett par snygga vårskor och fylla lungorna med den härliga vårluften. Jag längtar till man kan sitta och dricka en kaffe på en uteservering i vårsolen och sitt och bara njuta. Och jag som på något sätt hade hoppats att vi nästan var där nu, vad händer då?

Jo, jag hör att det ska komma 10-15 cm nysnö under dagen imorgon. Vad är det här!? Jag tror inte att det är sant! Jag vill inte skotta mer snö nu. Det gör mig riktigt irriterad faktiskt!!!

Men, det finns ett ljus i tunneln. Jag såg även att vi här i Stockholm ska få ett par plusgrader redan på lördag och söndag. Och här kommer det fina, senare i nästa vecka ska det blir runt sex grader varmt och kanske till och med upp till tio grader. Det jublar jag för och hoppas att det stämmer. För då stannar nog inte snön mer än en dag eller två får man hoppas och då måste väl ändå resten av snön också försvinna för gott för den här gången när det blir så pass varmt!?

Underbart!!! Nu blev jag på lite bättre humör. Får tänka på det när snön faller ner imorgon.

Ha det bra!
Kram

/Laila

 1. NN skriver:

  man ska inte gnälla över lite snö. Just nu finns det människor i Japan som har mycket värre än lite snö!

 2. Håller med fullständigt, no more snow ! hehe,
  orkar inte mer…. aja får tänka positivt ,våren kommer nog snart:) kram på dig, goooaste! <3

 3. Lena skriver:

  Har snön kommit till er ännu? Här i Kalmar snöade det hela fm, knappt en dm…. Men med grader runt 0 och nån plusgrad så är det blött och slaskigt, så du kanske har tur och inte behöver skotta utan att det smälter undan ändå! När jag åkte och handlade var det nån karl som uppenbarligen redan hade bytt till sommardäck då han gled på tvären ur rondell. Man bör ju hålla sig till lagen, alls vinterdäck på mars ut!! 🙂

 4. Lisa skriver:

  Det kommer nästa alltid mer snö när våren närmar sig, men den hjälper ofta till att ta bort den gamla snön vilket gör att all snö försvinner fortare och det är ju bra!

  Sköt om dig, kram 🙂

 5. Förstår dig..
  Jag trodde att våren hade kommit igår. Hade liksom solsken nästan hela dagen fram till runt fem tror jag sen blev de helt mörk och började snöa. förstår inte hur de kan gå från ingen snö alls till mycket snö på några timmar.
  Här i Helsingborg var de runt 5 – 6 grader. Förstår mig inte på detta klimatet. :O Trevlig helg till dig och familjen. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..