ANNONS

Jag tror inte att det är sant!!!!

/

Grrrrrrrrrrr!!!! Nu är jag så trött och irriterad på det här. Jag orkar inte mer snö längre. Jag var så glad att det börjat smälta undan på gatorna. När jag gått runt på grusiga asfaltsvägar så har jag sneglat runtomkring mig och sett dessa gigantiska smutsiga och isiga snöhögar överallt. Vägrenarna kantas av dessa höga vallar. Det är ju skillnad på när det är ny snö och när det är så här på sluttampen. Nu är snön bara smutsig och det är grusigt överallt.

Åh, jag längtar så till det blir vår på riktigt. Då man säkert vet att snön inte kommer tillbaka och då det börjar knoppas på buskar och löv och att man kan gå omkring i sin vårjacka och ett par snygga vårskor och fylla lungorna med den härliga vårluften. Jag längtar till man kan sitta och dricka en kaffe på en uteservering i vårsolen och sitt och bara njuta. Och jag som på något sätt hade hoppats att vi nästan var där nu, vad händer då?

Jo, jag hör att det ska komma 10-15 cm nysnö under dagen imorgon. Vad är det här!? Jag tror inte att det är sant! Jag vill inte skotta mer snö nu. Det gör mig riktigt irriterad faktiskt!!!

Men, det finns ett ljus i tunneln. Jag såg även att vi här i Stockholm ska få ett par plusgrader redan på lördag och söndag. Och här kommer det fina, senare i nästa vecka ska det blir runt sex grader varmt och kanske till och med upp till tio grader. Det jublar jag för och hoppas att det stämmer. För då stannar nog inte snön mer än en dag eller två får man hoppas och då måste väl ändå resten av snön också försvinna för gott för den här gången när det blir så pass varmt!?

Underbart!!! Nu blev jag på lite bättre humör. Får tänka på det när snön faller ner imorgon.

Ha det bra!
Kram

/Laila

16
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00