ANNONS

Sista Solsidan…

/

Jaha, då var det sista avsnittet av Solsidan ikväll. Lite tråkigt tycker jag då detta varit en av få serier på TV som jag följt. Ni som också brukar följa serien, vad tyckte ni om kvällens avsnitt? Själv tyckte jag så synd om Alex och Anna som hade en minst sagt galen bröllopsdag. Men det var kul. Har en vän där det hände kanske inte lika jobbiga saker men nästan. Tex började hennes dag med att frisören försov sig och att hon på grund av det kom ca 45 minuter försent till kyrkan!!! Det var inte så kul för henne kan jag säga. Men ett rätt hysteriskt och roligt minne nu efteråt.

I helgen har jag annars bara tagit det lugnt och varit med familjen. I dag var jag, Liam och min bror Johan hos min syster Linda och firade två femåringar som fyllde år. Det var hennes sambos tvillingar som hade kalas. Tydligen så ska smufar vara något man börjat samla på nu igen. Det är något som jag samlade på när jag var liten, tänk om man hade haft kvar den där smurfsamlingen idag. Jag kommer ihåg att jag hade en LP-skiva (bara att skriva LP-skiva gör ju att man känner sig gammal, Liam fattar ingenting när man förklarar för honom vad LP-skiva är) hemma med en saga med smurfarna på och den var BLÅ. Det tyckte jag var såååå coolt att den var just blå och nästan genomskinlig. Ja, prylarna var ju inte så tekniska då när jag var liten, man var rätt lättimpad.

Visst är det märkligt med hur vissa saker kommer igen som vi älskade när vi var små och som nu är superpoppis bland våra barn. Det är rätt kul faktiskt men som sagt, då ångrar man sig att man inte hade sparat på lite grejer. Jag har en kompis och hans barn älskar, precis som Liam, KISS och han själv älskade KISS när han växte upp. Så pass mycket att han hade hela sitt rum tapetserat med planscher och grejer med gruppen, men allt det är borta nu. Han önskar att han hade haft åtminstone något kvar så att hans barn kunde fått något av honom nu. Men sånt kan man ju inte veta och man kan ju faktiskt inte spara på allt heller. Det går inte.

Har ni också märkt att era barn gillar saker som ni gillade när ni växte upp? Och hur har ni det egentligen, har ni sparat mycket från er barndom och varit små hamstrar eller har ni rensat ut det mesta?

Annars har jag även hjälpt Liam idag med hans läxa tills imorgon. De har varit på en bondgård och tittat på grisar och kor och nu hade de i läxa att de skulle klippa ut produkter ur tidningen som kom från kon. Så vi har suttit med saxen hela eftermiddagen och klippt mjölkpaket, yoghurt och massa andra ko-produkter.

Vad kul att det var så många av er som verkar gilla Burt´s Bees och att det var flera av er som precis som jag köpt dessa produkterna i USA och saknat dem här i Sverige.

Nu får ni ha en fortsatt skön söndag.

Kram

/Laila

13
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00