Hjälp mig hjälpa Friends!!

För ett tag sedan så skrev jag ju om att jag hade köpt en OnePiece till mig och Liam (en sådan där härlig mysdräkt). Och jag har verkligen älskat den och har mer eller mindre bott i den så fort jag kommit innanför dörrarna här hemma. Nu har OnePiece kontaktat mig för att de vill att jag ska designa en egen dräkt. Man har kontaktat mig och sju andra och bett om samma sak. Tanken är sedan att man ska sy upp den och att den sedan kommer auktioneras ut och intäkterna går till organisationen Friends. Och självklart vill jag ju vara med och hjälpa till och göra detta.

Men nu skulle jag vilja ha er hjälp och på så sätt kommer ni också vara delaktiga i detta. Jag har ritat upp tre olika förslag på hur ”min” OnePiece kan se ut och nu vill jag att ni skriver vilken ni tycker ska bli den som man syr upp och som sedan kommer auktioneras ut. Så här har ni de olika kandidaterna:

Nummer 1

Nummer 2

Nummer 3

Ja, det var alla tre alternativen. Så skriv och rösta vilken du tycker att det ska bli. Ska bli väldigt spännande att se vilken ni väljer.

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. jag tycker faktiskt nr 2!! 😀 Kram & LYCKA TILL med bebben 😀

 2. Lovisa skriver:

  Nummer tre var jättefin 😀

 3. erran skriver:

  You Rock!!!!!!!!! of course:)!!!

 4. Josse skriver:

  Helt klart nummer 3! You Rock!

 5. Josse skriver:

  Jag tycker helt klart nummer 3! You rock =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..