Äntligen fredag…

Ja, så var det helg igen. Skönt tycker jag, men tycker att den här veckan har gått jättefort. Vissa veckor känns så, som att de går fortare än alla andra. Men denna veckan är på sätt och vis lite kortare då vi ställer om till sommartid igen. Och tidigare i veckan var det vårdagjämning och idag våffeldagen. En vecka full med vårtecken.

Har ni ätit våfflor idag? Det har inte jag gjort men däremot så unnade jag mig lite gott att smaska på framför tv:n. Kolla in vilket fredagsgodis jag hade laddat upp med till mig själv!

Nyss kom min fina yngsta bror Joakim. Han och hans tjej ska vara här i helgen och hälsa på och vi alla syskon som bor här i Stockholm slåss om honom. Men de kommer nog hem till oss allesammans, det blir enklast så.

Nä, nu är jag så trött att jag ska gå och lägga mig. Stor kram och godnatt!

/Laila

 1. Sofia skriver:

  Jordgubbar känns somrigt 🙂

 2. Hej ville bara titta in och säga att du verkar vara en stark och självklart vacker kvinna. En stor förebild för oss andra!!!
  /Johanna

 3. Selma skriver:

  Låter som att du hade en mysig fredag! Åt inte heller några våfflor tyvärr, men visst funkar det bra med annat också 😉 Ha det bäst finaste du, stooor kram till dig <3

 4. Låter som du hade en mycket mysig fredag:) saknar diiiiiiig.. fast det har jag ju sagt flera gånger nu, men det är så sant.. stoora kramar till dig underbara goa du ♥

 5. Min yngste son gav mig ett pkt. och däri låg ett våffeljärn(hade inget vilket han visste) fick oxså våffelmixpkt.,sylt och grädde,så vi åt våfflor igår-kväll.Gulligt av sonen ge mig våffeljärn med tillbehör ju och smart så han fick nåt han gillar mycket,älskar få pkt. när jag ej fyller år eller nån annan högtid,mycket roligare när man ej väntar sig få pkt. Idag (lördag) bär det av till Malmö bjuden på middag av min andre son(kock) härligt god mat alltid så säger bara Mmm,Söndag ska jag ut i skogen med min hund….så min helg bokad..Ha en skön helg med dina Laila

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..