ANNONS

Desperat shopping…

/

Idag har jag gått på stan för att försöka hitta lite nya kläder tills inspelningen av idol som startar snart. Det är 25 inspelningstillfällen nu under våren för oss och varje inspelningstillfälle måste man ha ett nytt plagg att ha på sig. Så jag behöver 25 olika outfit. Så som sagt var tanken att jag idag skulle försöka hitta några av dessa plaggen.

Kunde då konstatera att det var väldigt mycket 60-talsmode i de flesta butiker. Snyggt, och har alltid gillat det. Hade en period själv för massa år sedan då jag hade väldigt mycket kläder inspirerade av det modet. Men när jag gick i butikerna kände jag inte att jag hittade något som passade mig eller som jag tyckte om. Så i fyra timmar gick jag runt i massa butiker och provade och provade kläder. Men det enda jag kom hem med var ett par nya kalsonger och fem par strumpor till Liam. Suck!

Börjar bli lite stressad nu att hitta lite kläder. Har ni något tips om någon bra affär där jag kan hitta något kul?

Annars så börjar jag faktiskt bli både lite spänd och nervös inför inspelningsstarten av Idol. Fast bara på ett positivt sätt. Det kommer ju bli säkert ett helt annat sätt att jobba på. Lite som att man har bytt klass i skolan men fick med sig sin bästa kompis Anders och nu ska man lära känna lite nya kompisar och jobba ihop med dem.

Det är ju flera av er som har skrivit då och då i kommentarsfälten och tipsat om olika talanger. Jag ber om ursäkt att jag inte har kommenterat någon av klippen här på bloggen men jag har tittat på alla och är jättetacksam för alla klipp ni ger mig. Det är faktiskt flera av dessa klipp som jag tycker verkar riktigt bra så vem vet vad som kan hända!? Så fortsätt ni att lägga upp länkar till klipp, har du ett klipp på dig själv eller känner någon som är väldigt bra på att sjunga är det bara att köra på.

Nu har jag precis satt mig tillrätta i soffan, satt på mig min gosiga sparkdräkt (min OnePiece) och börjat mumsa på en aprikos och ska titta på 24timmar med familjen.

Önskar er alla en fortsatt skön söndag!

Kram

/Laila

19
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00