ANNONS

Strul på bloggen… igen…

/

Det har varit lite tråkigt men det har varit lite tekniskt strul här på bloggen igen. Flera av mina bilder har försvunnit och då det inte gått för mig att ladda upp bilder så har jag velat vänta med att blogga tills det har löst sig. Men nu verkar det som att det ska vara löst och jag har nu fått ladda upp alla bilder som försvann igen så nu ska allt vara som vanligt hoppas jag.

Har precis gosat och nattat min son och tyckte att det var lite kul att ta en bild när vi ligger under hans täcke tillsammans. Liam har en massa gosedjur i sin säng och när vi skulle ta ett kort till bloggen så ville han ha med Frank och SvampBob Fyrkant. Tokpelle!!! 🙂

Jag vet att det är några av er som tycker att jag är uuuuuuuurtråkig när jag kommenterar saker som står i tidningarna. Men det struntar jag i för nu har jag läst några saker som jag vill ta upp i bloggen igen. Så ni läsare som är känsliga för det, dags att sluta läs NU, för annars kanske ni råkar läsa saker som ni kan ha redan läst om i tidningarna.

Man ska tydligen ha fått fram forskningsresultat i USA att chefer sätter ger högre lön till de människor som de betraktar som vackrare/mer attraktiva än andra. Och anledningen till detta ska då tydligen vara att den som sätter lönen inbillar sig och får föreställningen och tror att attraktivare människor är smartare. Lite tokigt, men enligt studien är det många i alla fall i USA som tänker så.

En annan studie faktiskt gjord här i Lund visar att människor är snällare och vänligare mot människor som de anser vara vackra/attraktiva. Så har någon varit väldigt snäll och vänlig mot dig idag kan du väl bara konstatera att du är vacker. Och har du fått en fet löneförhöjning OCH att människor varit väldigt vänliga mot dig idag. Ja då är du en riktig het potatis och bör väl kanske söka till Americas Next Top Modell eller nåt. Man kan ju faktiskt skämta om detta men visst är det hemskt om det verkligen är så här. Är vi människor verkligen så här hemska och dömande? Usch! Hoppas inte!

Är det någon som är sugen på en ny talangjakt? Nu har man kommit fram med en ny programidé i Sydafrika. Man har skapat ett nytt program som ska heta SEX-FACTOR istället för talangtävlingen X-FACTOR. Och vad går den talangtävligen ut på? Jo att ha sex framför jury och publik där man som publik även kan vara med och rösta. Och vinnaren får kontrakt på att få vara med i en porrfilm. Jag trodde jag hade hört de flesta sjuka programidéer men det här var nog det sjukaste!!!

Ha det bra!

Kram

/Laila

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00