ANNONS

Pinsamt 90-tal!!!

/

När man pratar om hemskt mode, fula kläder och hemska frisyrer och rolig musik så pratar man ofta om 80-talet. Men 90-talet då? Varför har alla glömt bort 90-talet. Kommer ni själva ihåg hur ni såg ut, vad ni hade på er och vad ni lyssnade på för musik? I början på 90-talet var jag runt 18 år och man är väldigt cool då kan jag säga, eller hur!? På den tiden färgade jag mitt hår mörkbrunt och permanenten från 80-talet satt kvar. Jag tyckte själv då att jag hade stenkoll på modet och hade coola moderna kläder. Men nu när man tittar på bilderna så skrattar jag nästan så att jag gråter. Det är sjukt hur hemsk man såg ut. Det är verkligen riktigt pinsamt att titta på alla bilder.

Och för ett tag sedan så var det en av er läsare som hade lagt in en länk på YouTube där jag medverkar i ett gympaprogram som sändes i början på 90-talet i en lokal Tv-kanal som hette kanal 21 om jag inte minns helt fel. Det roliga i detta klippet är att detta var en sak som jag faktiskt inte alls kom ihåg att jag hade gjort förrän jag såg det. Och då det var så länge sedan så kan ni förstå hur både roligt och pinsamt det var att titta på klippet.

Jag försöker tänka efter varför vi medverkade i det där programet och det var ju ett tag sedan nu så jag minns kanske fel, men jag har för mig att den här engelska killen som leder träningspasset hade ett pass med morgongympa varje helg. Jag och min vän Åsa medverkade i hans program och hjälpte honom att visa hur man skulle genomföra rörelserna. Nu minns jag heller inte hur många gånger vi gjorde det där, men det var väl kanske en tio program eller nåt. Och återigen GUD så pinsamt att titta på det här klippet!!!! Det är verkligen läge att ta fram skämskudden!!! Men jag kan inte låta bli att skratta, det är ju så kul.

För det första så kan jag ju kommentera hur jag och Åsa ser ut. Vilka HEMSKA träningskläder vi har på oss. Men det roliga i detta var att produktionsbolaget som gjorde programmet var sponsrade av Reebook och därför fick vi inte bestämma själva vad vi skulle ha på oss. Vi skulle ha det allra senaste av Reebook kläder och skor. Och vi tyckte att vi var supersnygga i de där kläderna! Ha, ha!!! Oj så läckert med så högt skurna bodys. 80-talet stannade visst kvar en bit in på 90-talet om man säger så.

Sedan så ser ni också att man zoomar in mina fötter när jag ska visa hur man ska gå och då kanske det är flera av er som minns de strumporna jag har på mig. Ni som inte var med på den tiden ska veta att de här strumporna kallades USA-sockar eller liknande och var som någon slags minibenvärmare och ALLA hade sådana strumpor. Man hade dem till ALLT dessutom! Herregud!!!

Sen ska vi ju inte ens prata mer om mitt hår eller överplockade ögonbryn. Och jag tycker inte heller att vi pratar om att jag efter att ha bott i Göteborg flera år mer eller mindre pratar Göteborgska!!!
Sen orkar jag inte knappt kommentera den engelska killen som leder programmet. Hans outfit, hans energi och hans pepptalk: Jag will, jag kan, jag skall!!! Eller Höger, vänster, höger!! Han låter nästan som svenske kocken i mupparna.

Varsågoda, här kommer klippet. Det bjuder jag på! Hoppas att ni gillar det! 🙂

[youtubeplay id=”1SebIBeRG1k” width=”720″ height=”500″]
Ha det bra!
Kram
/Laila
28
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00