Hej då Göteborg!

Ja, då är man snart hemma igen efter ett par dagar i Göteborg. Det har varit riktigt kul här i Götlaborg. Vi kör ju för fullt från morgon till kväll i ett par dagar men igårkväll kom min halvsyster Madde och hälsade på och sov över hos mig på hotellet. Vi ses så sällan då hon bor i Varberg och jag bor i Stockholm. Och därför var det så himla mysigt att kunna träffas på kvällen och äta lite mat tillsammans och sedan en extra bonus var ju att hon som sagt kunde sova över, så vi låg och småpratade om allt möjligt. Jättemysigt! Madde är min halvsyster på min pappas sida, dvs vi har samma pappa men inte samma mamma.

Jag kan ju inte avslöja så mycket om vad vi håller på med här på inspelningsdagarna men en sak kan jag säga, det hettade till rejält i juryrummet idag. Och vad som hände får ni se i höst…

Här kommer lite bilder från dagen….

Min syster Madeleine...

Juryn är samlad, kolla så snygga vi är....

Anders och jag!

Alexander tar en kopp java!

Ooooops! Nu kom ni på oss, ljudkillen rättar till mikrofonen!

Anders kollar in sig själv hur en intervju blev för tv4.se Jag älskar Anders och hans skämt, men det finns nog ingen som skrattar så mycket åt sina egna skämt som Anders. Söt!

....och det gjorde jag också!

Nästan hemma nu, hoppas jag hinner hem innan min älskade som hunnit somna så jag får pussa lite på honom. Ha det bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Gisele skriver:

  Grrrymt snygga skor! 🙂

 2. Malin skriver:

  Hej Laila, och grattis till er alla tre! Spännande med tillökning. Jag håller tummarna för att allt ska gå bra.
  Jag skulle vilja skicka en döskalle-apa som jag tillverkat till Liam. Finns det någon adress som jag kan skicka den på så den kommer fram? Maila den gärna till mig.

  Kram Malin

 3. Kul bilder 🙂

  Jag har också fått min paket med Burts Bees nattcreme som var helt ljuvlig så det får absolut bli dagcremen också.

  Kram

 4. Jag vill också stämma in i Gratulationskören!! Vet inte vad det är med just Er två men ända sen Lets dance har ni två fått vara frontfigurer för de nykära.. en tro på kärleken!! Lycka till så länge jag tror våra vägar kmr korsas nån gång!

  KRAM //G

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..