Onödiga löp…

Det här är den bilden jag möttes av efter att ha lämnat Liam på skolan. På löpet: Laila i stor intervju -Jag är glad att vara gravid.

I och med att en ny Idolsäsong har dragit igång som jag har sett fram emot så innebär det också att vi som är inblandade i detta sitter i mycket intervjuer. Jag och Niclas bestämde oss tidigt för att vi inte ville prata om vår graviditet just för att vi inte ville riskera att det skulle förstoras upp som det så många gånger görs i kvällstidningar. Men i och med att jag sitter i många intervjuer så ställer journalisterna frågor inte bara om Idol utan även om mitt privatliv. Och i och med att jag nu är gravid så ställer de även frågor om detta.

I en intervju som handlade om väldigt mycket annat var jag tydlig med att jag inte svara på några frågor som hade att göra med graviditeten men när jag i en liten fråga om jag är glad svarar jag såklart att det är klart att jag är glad för graviditeten. Och så gör man då alltså ett löp på detta. Att det blir ett löp på en så enkel mening, att jag är glad, visar att jag inte kan kommentera någonting om den här graviditet.

Nu ska jag ut och njuta av den här härliga soliga fredagen! Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. Vem är inte glad över att få sätta till ett litet liv till världen? Det finaste jag fått av livet är väl mina barn?

  Jag köper inte dessa tidningar längre då det bara är en massa snevriden journalistik, allt för att tjäna pengar..helt fel vinklingar och focus på fel saker som rycks ur sitt sammanhang.
  Tycker du och så många fler är stronga som mäktar med det offentliga för det lär kosta på..

  Lycka till inför allt iallfall 🙂

 2. Yvette skriver:

  Ja, det skulle ju varit tråkigt om du inte varit glad det.

  Grattis förresten! =D

 3. Idol är i Lund ser jag men enligt KVP skall ni inte kolla folk idag, dessutom har ingen sagt att det finns en för- jury, man har alltid undrat hur tusan ni orkat lyssna på alla snea Harry Brandelius kopior som sjunger Siw Malmkvist låtar. Hoppas ni hittar lite fynd i år så det blir mer match. Slår vad om en vårplanta att många sjunger Rihanna, Britney o Lady Gaga tunes samt att flera b-kopior av Jay Smith dyker upp. Lycka till!!

 4. Åååh vad tidningarna kan vara dumma och jobbiga..
  Eller hur är man ju lycklig om man väntar sitt första barn tillsammans..?
  Iallafall så är jag just nu Påväg hem från idol i Lund. Följde ju med min kompis hit så vi ses KANSKE på måndag 😉
  Hoppas verkligen att vi gör det..
  Stor kram till dig finaste Laila <3

 5. Sandra skriver:

  Att folk orkar skriva en löp om det. Det är ju klart man är lycklig och glad över att man väntar ett kärleksbarn!!.Jag blev själv mamma för 8 månader sedan(mitt första barn)och har aldirg varit så lycklig som jag va när jag va gravid och man är ju ännu lyckligare nu!.. Lycka till med graviditeten och njut av varandra!! ta hand om er!!kram från sandra i malmö

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..