Rollerblades-premiär!

Påsklov var det här! Liam ledig från skolan och helt underbart väder. Och då det var så fint väder så dammade vi av våra rollerblades och tog oss ett premiäråk för detta året. Jag är inte någon stjärna på att åka rollerblades precis men jag klarar mig rätt bra och håller nu på att lära Liam åka säkert. Men det tog inte lång tid förrän jag upptäckte att det här året så har Liam blivit bättre på att åka än mig.

Rollerblades är väldigt kul tycker jag. det är faktiskt dessutom en väldigt bra motionsform för er som är lite sugna på att prova på. Och hemligheten är att faktiskt inte vara så stel, då är det bättre att hålla balansen. Jag lovar! 🙂

Tyvärr så är ju inte alla gator sopade ännu så vissa var det nästan omöjligt att åka på, men det gick rätt bra ändå trots allt.

Nu har jag precis gjort mig hemmastadd på hotellrummet i Malmö. Vi flög ner hit ikväll då det är Idoluttagning i Lund de här dagarna. Vi flög ner så det gick rätt så snabbt. Och jag har precis ätit världens godaste kebab på ett ställe som ligger nära hotellet. Åt där i höstas också när vi var i Malmö sist och det är på riktigt den godaste kebaben som finns. Det smakar inte bara kebab, det är så mycket annat och den är verkligen speciell. Mums! Så nu är jag supermätt och jättetrött och ska kasta mig i säng. En lång dag väntar imorgon. Lägger upp lite bilder från inspelningen imorgon.

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. Var har du köpt din topp? Jättefin!

 2. Hej! får gratulera till bebisen=) sen undrar jag vad du lockar ditt hår med? Kan du inte visa hur du lockar de? du får jätte fina lockar=) kram

 3. Eva skriver:

  Skulle vilja veta MER..HUR DU MÅR?? ILLAMÅDENDE? NÄR SKA DU HA? Vad säger Liam?

 4. Vilka härliga bilder ni har tagit, det ser verkligen varmt ut.
  Det är jätteroligt att se dig på dessa bilderna för du ser verkligen kort ut och det är du (a) Inget illa menat, utan det är bara jättegulligt 🙂
  Hoppas det går bra i Lund och att vi ses snart.
  Miss you..
  Stor kram till dig fina Laila <3

 5. Tycker som Jenny – på med hjälmen!! Både som förebild för son och sen att du är rädd om ditt huvudet, speciellt i ditt tillstånd.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..