Vad händer bakom kulisserna??!?

På morgonen ska man sätta sig i sminket och förberedas inför dagens inspelning. Då brukar jag se till att ha det riktigt mysigt och har ofta på mig något skönt att sitta i. Idag var det min OnePiece som jag satt och myste med. Här är jag nu sminkad och klar i håret. Dags att byta om.
Jaha!!! Då var man ombytt och klar, redo för inspelning hela dagen. Det är ju rätt krävande att sitta i en studio hela dagen. Så det är bäst att värma upp och stretcha lite innan. 🙂

Nä nu får ljudkillen sluta upp med att lyfta på kjolen för att komma till min mikrofondosa. Förra veckan var det likadant. Jag tror att han ljuger när han säger att batteriet är slut och måste bytas. Tur att Pelle är med och övervakar!

Tagna på bar gärnning!!! Ljudkillen och Pelle håller också på att byta batterier i smyg!! Ensamma!

Så här såg jag i alla fall ut idag på dagens inspelning. Hade på mig mina härliga strumpbyxor jag köpte i höstas på Lindex och så en klänning från Zara som jag köpte nyligen. Passar bra för den döljer lilla magen också. 🙂
Nu har jag precis varit och köpt en ny supersmarrig kebab. Kan inte låta bli denna supergoda mat de har här. Slurp säger det!
Ha det så bra! Återkommer imorgon med lite mer bilder!
Kram
/Laila

 1. Miii skriver:

  Låt det våras för din fina mage som rymmer det finnaste som finns: liv!!

 2. Hej:)!

  Skulle gärna villja tipsa om min 11 åriga sång-galna tvillingsyster 🙂 Hennes största förebild är Whitney Houston och det är där hennes sångintresse kom ifrån,hon både ser ut och sjunger som Whitney Houston. Hon är bara 11 år gammal och har jätte mörk röst :p. Många tror att hon är vuxen.
  Hon är med och sjunger på Lingman & CO tävlingar.
  Och idag så var hon med på kanalen svt1 och sjöng en liten snutt av greatest love of all.

  / Caroline S

 3. Man ska inte DÖLJA sin gravid mage, utan framhäva den istället. Finnas väl inget vackrare……finns ju sååå mycket snygga mamma kläder eller varför inte fortfarande tajta fodral som framhäver den fina magen.
  Lycka till med allt!
  GLAD PÅSK och ha det så bra!

 4. ni ser ut att ha roligt, o du va ju verkligen otrooligt vacker , diitt hååååååår ! seriöst, overkligt fint:)
  kram på dig going <3

 5. Hasse skriver:

  Hej Laila! Har den där ljudkillen inget namn?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..