Kolla in magen!

Kolla vad stor min mage har blivit!!!

Nääääääääää!!!! Jag skojade bara, det var inte min mage!

Det var ju ljudkillens mage!! Och ja, han har faktiskt ett namn. Han heter Jackob och han är en klippa (fast ser just nu mer gravid ut än jag). 🙂

Och nu verkar det som att jag har fått några sympatisörer i IDOL-gänget:

Inga mindre än mapporna Bard och Jackob! Se så fina de är med sina magar! 🙂

Ja, det var lite bilder bakom kulisserna. Här kommer en bild till från när jag får lite påbättring av sminket vid jurybordet.

Vi var som sagt i Lund denna veckan och spelade in med Idol.

Jag är ju faktiskt härifrån och bodde inte så långt utanför Lund när jag växte upp så det är alltid lika mysigt att vara här. Vi spelade in i denna fantastiska byggnad. Och nu när jag begav mig därifrån för att åka hem med tåget så höll en av lastbilarna på att lasta på alla saker som ska vidare sen till nästa auditionsdagar. Det är väldigt mycket utrustning som hela gänget släpar land och rike runt. Man kan inte tro det, men det är faktiskt så. Och de är suveräna alla dessa killar och tjejer som monterar upp och ned inspelningsstudio varje vecka.

Nu sitter jag på tåget, har på mig min mysdräkt och är hemma om ett par timmar. Då blir det äntligen lite påsklov med mina älsklingar och med släkt och vänner. Ha det bra allesammans!

Kram

/Laila