Tävling om parfym!

Förra året så gjorde jag en egen parfym som heter You Rock  Nu kan jag stolt presentera en ny parfym med en ny minst lika härlig doft. Då jag älskar hattaskar och den lite boudoirliknande känslan så har även denna parfym utformats att stämma överens med detta. Ni som känner till min tidigare parfym känner kanske igen er på flaskan och dess lilla tofsdetalj. Likaså på asken till flaskan som istället för en tråkig fyrkantig låda så är denna formad som en liten hattask som du kan spara och använda som prydnad eller varför inte förvara dina smycken i den.

Själva parfymen har en romantisk och tidlös och ikonisk doft, naturlig och ungdomlig men likväl förförisk och trendig.Den är fräsch och feminin och passar till frispåkiga och fräcka tjejer. Parfymen har en kombination av blommiga pudriga noter livliga inslag av äpple liljekonvalj amber och mysk. Den klassiska rosen omvandlas till en livfull parfym, varm lekfull och förförisk. Ja det är så man på äkta parfymspråk bäst beskriver doften.

Nu är det så att jag tänkte faktiskt ordna med en tävling här på bloggen där jag kommer utse 10 st vinnare av parfymen. Hur ska man då göra för att vinna?

Jo, för att vara en av 10 vinnare så vill jag att du i kommentarsfältet på detta inlägget skriver vad kärlek betyder för dig. Bästa bidragen kommer vinna och meddelas här på bloggen. Men det är under tidsbegränsning, tävlingen startar från och med NU fram till imorgon 16/9 kl 18.00. Efter det tar jag inte in fler motiveringar och vinnarna kommer presenteras senare under helgen.

Men det finns en chans till för er att vinna parfymen. För imorgon 16/9 mellan kl 18.00 – 20.00 kommer Niclas att lotta ut 5 flaskor till på Lugna Favoriter. Och exakt hur det kommer att gå till kan du läsa om genom att klicka här.

En annan sak, det var lite kul faktiskt att man i Vakna på The Voice i morse testade parfymen och blev utsatt för en hiss eller diss. Kolla på länken själva nedan så får ni se vad de tyckte:

[youtubeplay id=”hsfls7wumJ8″ width=”720″ height=”500″]

Så sätt igång och skriv nu bara så får vi snart se vilka som kommer att utses till vinnare.

Ha det så bra allesammans!
Kram

/Laila

 1. Parfym skriver:

  Snygg förpackning! Älskar denna parfymen.

 2. Parfym skriver:

  Snygg förpackning!

 3. Jag har sen i Julas din andra Parfym You Rock och jag älskar den! Har sedan den nya kom ut stått och kolla och luktat på den och nu har jag bestämt mig. Det blir en sådan också! Du gör så gott doftande parfymer som passar mig perfekt, så tack för det 🙂 Jag älskar även dina smycken som du bär i IDOL och det får nog bestämt bli några som julklapp till mig själv! Lycka till med bebben och fortsätt som du gör för det är grymt!! 😀

  Kram Jozefine!

 4. Elin skriver:

  Jag har din gamla parfym you rock..
  älskar den doften, nu måste jag ha din nya också..

  Kram och lycka till med magen..

 5. marita skriver:

  kärlek för mig är trygghet närhet tillit och när man får spontana kramar från sina barn som ja älskar så mycket

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..