Klädbrist!!!

Godmorgon höll jag nästan på att skriva (så jag skrev det i alla fall)!

Anledningen till det är att jag tagit sovmorgon idag och legat och dragit mig i sängen länge och tittat på Tv och bara haft det superslappt. Så för bara ett par timmar sedan åt jag frukost. Det var länge sedan jag slöade så här hemma. Det var underbart!

Här en liten bild på mig, yrvaken med mysdress på:

NU ska jag göra mig iordning för att bege mig in till stan och shoppa. För imorgon är det nämligen fredagsfinal med IDOL och då jag har använt alla de klänningar som Stefan Wåhlberg har sytt upp till mig så måste jag hitta en ny outfit att ha på mig ikväll. Så därför ska jag skynda mig ut på stan.

Men ser ni en tjock rund köttbulle med några blonda hårslingor komma rullandes ner för gatorna så bli inte rädda. Det är bara jag som är väldigt rund och go´just nu! 🙂

Jag lägger in ett nytt inlägg senare ikväll med hur det gått med min shoppningrunda.

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. Natalie skriver:

  Ja men du är så snygg i allt så det blir nog inte något problem! 😉 Och du har alltid så snygga kläder, du är lätt snyggaste mamman på Lidingö ! 🙂 Kram

 2. Kim skriver:

  Å herregud!
  Jaja, skönt att få det bekräftat att det är smink som gör att du ser ok ut i TV. Detta var en skräck och se hur du ser ut egentligen….

  Kim 43år

 3. Skriv di kommentar här!Hej Laila!
  När jag tittade på idol i går, så var det verkligen bra o roligt 🙂 Du hade så snygga örhängen,skulle vilja ha lika dana. Vart har du köpt dem ?
  Mvh Catharina

 4. Emelie skriver:

  Hej

  Jag börjar verkligen gilla dig i tv-rutan. Du verkar vara en GRYMT skön tjej med fötterna på jorden trots all framgång. Ännu bättre blev det när jag kollade in på din blogg och ser att du lägger upp en ”jag har just vaknat bild”. Göttigt att du visar att så här kan jag också se ut. Jag är inte född med smink och allt krims krams=)

  Ha en go helg och tack för en bra blogg!

 5. Halloi..haha Anders är för rolig,stackarn vad han tyckte det var pinsamt..Tyckte det var så snällt att han måste senare berätta att det var hans nuvarande fru han älskar..Tyckte det var synd att Roshana blev utröstad när de fanns flera andra som var katastrof!!Tror ända att Molly kommer att vinna idol-11

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..