Stolt mamma!

Hej på er!

Nu känns det som att Idol dragit igång på allvar när vi klarat av första fredagsfinalen. Det är välidgt intressant och roligt att se alla som gått vidare och höra och se hur de utvecklas under resans gång. Men igår höll jag på att skratta så jag ramlade av stolen. Och det var när Anders råkade säga fel till mig och kallade mig för sin fru istället för exfru som han menade. Han märkte felsägningen direkt själv och det blev jobbit för honom. Och jag kunde inte låta bli att skratta, det var roligt. Och ännu roligare var det att Niclas satt en liten bit precis bakom oss i publiken. Han skrattade gott åt det också, de är ju jättegoda vänner och Niclas sprang sedan upp i pausen och gav honom en stor blöt puss. 🙂

Men Anders var snabb att be sin fru Sara om ursäkt och det var ju inget illa menat, det var en jobbig felsägning. Men väldigt roligt! 🙂

Såg ni klänningen jag hade på mig? Själv var jag väldigt nöjd med den, hittade den tillslut på NK under min shoppingrunda. SMyckena som jag hade på mig kom såklart från Rock by Sweden Åsitas och det är våra nya modeller som kommer finnas hos våra återförsäljare om ca 1 månad. Men en sak ska jag nu erkänna för er. Jag har under hela graviditeten med Liam och under hela denna graviditeten kunnat gå i högklackat. Har inte haft några problem alls med det, och heller inte några problem med svullna ben eller fötter. Tills igår. Då fick jag lite svullna fötter för första gången, så det var ju bara att ta av de där skorna efter ett tag. Ja, nu blir det väl lågskor resten av graviditeten om jag fortsätter ha besvär.

Kom hem rätt sent igår kväll och imorse var det inte tal om någon sovmorgon. Vi åkte alla iväg med Liam då det var judotävling för honom. Det var alla klubbar i Stockholmsområdet som tävlade mot varandra i olika viktklasser. Och för att veta vilken viktklass man tillhör så måste man på tävlingsdagen väga in sig på plats. Alla smågrabbar tog invägningen på största allvar och tog till och med av sig kläderna på överkroppen för att öka chanserna att hamna i ”rätt” viktklass. Snacka om tävlingsinstinkt, det var rätt intressant att se. Sedan var det dags för turneringar där det tillslut stod en ensam vinnare kvar i varje viktklass. Liam älskar att träna judo och har tränat väldigt hårt sista tiden. Och gissa om jag är en stolt mamma idag. Liam vann hela sin viktklass och fick en fin guldmedalj.

Så här taggad var han innan tävlingen började:

Och så här glad var han när han hade vunnit och fått sin guldmedalj:

Detta ska vi såklart fira lite extra med lite extra mys och god mat ikväll tycker jag.

Ha det nu så bra allesammans!

Kram

/Laila

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Frida skriver:

  Vilken klänning! Hela du skiner! Lite som en gravid gudinna! 😉 😀

  Mycket fint! 🙂

 2. Linda skriver:

  HAHAHA jag diggar anders till tusen 😀

 3. Yasmin skriver:

  Liam är ju vansinnigt bedårande!!:) och vilket litet proffs!!
  Håller tummarna för er nu, countdown! Är säker på att er lilla gullis kommer lika bedårande som storebror!

  Yasmin BBS

 4. Du är otroligt vacker och visst blev det lite pinsamt där i Idol, men det var ett gott skratt, för både er och oss där hemma.

 5. HAHAHA, felsägningen var helt otroligt roligt! Den roligaste tv-tabben jag sett. Hoppas inte någon tog illa upp. Fast, jag hade nog börjat fundera om min pojkvän kallade sin fd flickvän för flickvän tex! ;P Men så blir ju jag väldigt lätt avundsjuk också!
  Roligt vare iaf 😀

  Ooh, vad roligt för honom att få medalj 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..