Det kom ett märkligt brev på posten…

Här kommer en bild på det nyfixade håret. Känns skönt att ha fått det fint igen. Har ikväll varit med min spralliga Liam på Gokart träning. Han älskar sin judo och sin gokart och jag följer med och skjutsar honom överallt och är hans största supporter. Om jag hade skruvat tillbaka tiden innan Liam kom till världen och man hade sagt till mig att jag skulle bli mamma till en son som älskar motorsport och judo och vara med hela tiden och engagerat heja på så skulle jag inte tro det. För det fanns inte så mycket intresse för motorsport eller judo eller någon annan sport för den delen heller i mitt liv innan han kom till välden. Men det är det som är en av de otroliga saker med att få barn, man förändras och det är helt underbart!!!

Att vara en offentlig person medför att man ibland hamnar i situationer som jag troligtvis aldrig skulle hamnat i om jag inte varit det. Och idag så fick jag ett brev på posten. Det var till mig och Niclas och var skrivet i en mycket vänlig ton. Det kom från en man som skrev att han tyckte att jag och Niclas verkade vara så snälla och trevliga personer och nu undrade om vi kunde hjälpa honom. Han hade nämligen en massa skulder hos kronofogden och ville ha hjälp med att bli av med dem, närmare bestämt ca 100 000 kr.

Ja det var ju fint av honom att tycka att vi verkade vara så snälla personer och att vi dessutom verkade ha 100 000 kr över bara så där att betala av hans skulder för bara för att vi är just så snälla. Och med i brevet hade han dessutom skickat med alla inbetalningsavierna. Det var nog det mest märkliga jag varit med om på väldigt, väldigt länge.

Men som min mamma brukade säga, det skadar ju inte att fråga. Det värsta man kan få är ett nej, och det var kanske så den här mannen tänkte.

Ja, det är ungefär en sammanfattning över vad som har hänt idag. 🙂

Ha det så bra allesammans!
Kram

/Laila

 1. Sofie skriver:

  Hej Laila!

  Mina barn känner din son (från där hans pappa bor) och det tycker de förstås är jätteroligt.

  Det jag vill fråga om har med skönhet att göra. Du har så länge jag har sett dig, samma frisyr. En frisyr som har en look som egentligen var inne för några år sedan. Du som har bra smak och så vidare, hur kommer det sig att du inte också förnyar din frisyr? De som mest reagerat på det är mina döttrar på 17 och 18 och då fick jag också upp ögonen för det. Hur ser du på det (så jag kan bita av deras kommentarer), :-)))

 2. Lotta skriver:

  Oj jag ska såklart också säga att parfymen var jättegod, att dofta på alltså! Gav den till min dotter som liksom jag ÄLSKADE asken. Kändes super lyxig!

  Kan inte annat än tycka synd om mannen men samtidigt är deet ju så att även OM ni nu skulle vara miljonärer kan man ju inte hjälpa alla. Visst vore det underbart men då ska man ha massa massa pengar.

  Hur ni gör är såklart er ensak, vet att ni oavsett har stora hjärtan.

  Själv hjälper jag alltid på mitt sätt. Handlar tidningen Situation Stockholm, lämnar saker till Myrorna, har alltid en öppen famn och känner mig på det sättet som en god medmänniska. Man kan ju också hjälpa utan att ha pengar.

  Varm stor kram till er från mig // Lotta

 3. Selma skriver:

  Så fint ditt hår blev Laila! Fast det är det ju alltid om jag ska vara helt ärlig!!
  Haha, det var ett mycket konstigt brev ni fick hem, hade aldrig ens tänkt tanken på att folk kanske gör så, nu vet jag..
  Kram på dig goaste <3

 4. johanna skriver:

  ne, ingenting förvånar en längre… vissa människor e ju bara för konstiga xD

  å ditt hår blev supersnyggt!! 😀

 5. Jenny skriver:

  hihi, ja man kan ju alltid försöka. Kanske borde testa jag med 😛

  Har en son i din ålder (vet inte riktigt hur gammal din son är så jag chansar) som också älskar judo…och gokart. Han tränar bara det förstnämnda dock. kanske ses vi på någon tävling i framtiden, skulle vara kul. Både jag och sonen är big fans av idol och dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..