Svårt hitta snygga mammakläder!!!

Ni alla där ute som varit eller är gravida. Håller ni inte med mig om att det är väldigt svårt att hitta snygga och bra mammakläder???

När jag var gravid med Liam och även denna graviditeten så har jag använt ”vanliga” kläder så långt det går. Det vill säga att om jag har köpt nya kläder så har jag faktiskt inte shoppat på mamma avdelningarna då jag tycker att utbudet varit för dåligt och inte alls kläder i min smak. Men som tur är har vi ett fantastiskt mode sedan några år tillbaka och det är alla dessa tunikor och oversize kläder. De har funkat utmärkt och dessutom så är det ju kläder som jag kan använda ett bra tag efter förlossningen också. För det är bara att inse fakta, man tar inte gärna på sig ett tight fodral det första man gör efter man fött barn. Nej det tar lååååång tid innan man känner sig bekväm i sådana kläder. Men då är ju de här kläderna såsom tunikor och dylikt väldigt bra, inget som sitter åt över rumpa och mage och man känner sig fin.

Ok, några mammakläder har jag skaffat, det är ju oundvikligt. Det har då mest handlat om byxor. Men jag har för ett litet tag sedan hittat en helt underbar mysdress för gravida. Jag kan säga att jag mer eller mindre bor i den här hemma nu. Och jag tipsar nu alla väninnor jag känner om denna dräkten.

Det är en svensk tjej som har designat den och den är hur skön som helst. Vad som är så skönt är att det är en stor mudd längst ner på munkjackan som är jätteskön för magen. Vad gäller byxorna så har de också en stor mudd vid magen, och längst ner på benen är det också en stor mudd. Var lite skeptisk till mudden nere på benen först men nu älskar jag dem och tycker att de är de skönaste byxorna jag haft på länge. Märket heter Sobea och ni hittar deras hemsida genom att klicka här. Och det bästa med denna är att jag kommer kunna använda den här även efter graviditeten. 🙂

Har ni andra några bra tips på snygga och funktionella mammakläder så dela gärna med er här i bloggen. Det är alltid bra att tipsa varandra då det som sagt är så svårt att hitta bra mammakläder.

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

  1. Hej.
    Jag köpt nylligen 2 jättefinna mammaklänningar från den exklusiva http://www.NordicDress.com.

    De har perfekt passform för magen och är stilliga och bekväma. Jag är jätte nöjd och kan rekommendera dem.

  2. Sara skriver:

    Vill tipsa om min nyöppnade exklusiva mamma webbutik The Luxurious Mama http://www.theluxuriousmama.se , där jag tagit in ett nytt franskt amningsmärke som heter Cache Coeur. Cache Coeur har supersnygga, funktionella och glamourösa plagg som jag själv var toppennöjd med då jag ammade. Perfekt för er mammor som vill vara lite vardagsglammiga! Välkommen att kika in!

  3. fit2bmom och vata brasil. Nya märken som precis kommit till Sverige.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..