Gårdagens outfit!

Hej hopp på er!

Här kommer lite bilder från IDOL igår. Först min outfit för kvällen. Tunikan/klänningen kommer från ett märke som heter Plain Vanilla och själva klänningen/modellen heter Bliss. Stövlarna kommer från TopShop och halsbandet kommer från Rock by Sweden. Klicka här om du vill hitta det.

Min underbara man var också på plats igår.

Liksom fina Janet och så Hans såklart då! 🙂

Vill tipsa er om en mässa som är på Stockholmsmässan idag och imorgon. Det är Underbara Barn mässan som jag ska försöka gå på någon gång under helgen. Det är en mässa med fokus på allt man kan tänkas har att göra med barn. Allt från kläder, leksaker, möbler och massa annat. Vårt hudvårdsmärke Burt´s Bees kommer också att vara där och självklart ska jag dit också.

Förresten så kom jag på nu att den vagn som vi har köpt Orbit kommer också finnas där (ja alltså inte vår egen vagn, men ni fattar kanske).  Det är ju många av er som reagerat på den och tycker inte alls om den, ska ni på mässan så gå gärna förbi den och titta på den så kan ni ju se den live med alla finesser som den har. Kanske ni tycker annorlunda he he!

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 

 1. Selma skriver:

  hahah blev lite fel bästa vän! 😉

  det roliga är att jag sitter brevid=D / Cicci

 2. njaaa en hel text på 1 min Softic?! hahha 😉

 3. Selma skriver:

  Du är så otroligt vacker Laila! Jätte fina bilder! 🙂

  Håller verkligen med Cicci! Du hade helt rätt i fredags när det gällde Linni. Jag menar man har komit så långt i tävlingen och då är det väl klart att man ska kunna lära sig en hel text på typ 1 min? Okej att man tappar sig lite, som Amanda.P och André gjorde, men dem räddade det på ett vädligt bra sett. Men Linni bara stod där och vände sig om och visade att hon hade tappat texten. Håller med dig som du sa i fredags att hon kunde väl åtminstånde hoppat runt på scenen istället. För då skulle hon ju underhålla publiken och tittarna! Och dom som tycker att du är okänslig, är helt ute och cyklar. För det är det sista du är Laila!! Enligt mig och säkert många andra så har du en väldigt fin personlighet. Du sitter ju i idoljuryn för en anledning, och du kan ju lixom ditt jobb. Om man är med i idol så måste man kunna ta kritik, så är det bara!
  Kram på dig <3

 4. Åh vackra Laila!! klänningen var jätte fin!!

  Skämtar ni med mig? skriver att hon är okänslig, hon är fan inte okänslig hon är ju den mest empatiska människan jag har träffat.. jag kanske inte känner Laila, men det märker man när man läser hennes blogg! Sen så skriver ni att hon är elak för att hon SKÄMTAR och slänger lite kommentarer till de andra i juryn, herregud.. jag tror inte precis att de tar det på allvar och dom andra säger ju inte direkt jätte ”snälla” saker heller.. det kallas att SKÄMTA med varandra. Sen så gjorde faktiskt Linni bort sig i fredags, hon tappade bort texten och ja hon är 16 år, kan förstå att hon blev nervös, men att hon sedan stog där och bara glodde och tog handen för huvudet med mera istället för att åtminstone försöka nynna var bara slarvigt. Att vara med idol något stort, då gör man allt i sin makt för att lära sig texten, istället för att bara minnas det lättaste! Och jag kan säga att om jag hade varit en artist, hade jag varit världens lyckligaste om jag hade haft Laila som manager och om jag hade varit med idol hade jag varit hedrad av att en sån FIN person som Laila hade jätte mig beröm när jag förtjänade det och om jag inte förtjänade det hade jag velat höra den dåliga kritiken från henne. För att hon kan sin sak! Det kanske är tufft, men då får man försöka bevisa att man är bättre i stället för att klaga som vissa av idolerna har gjort.. speciellt de två tjejerna som har åkt ut . So just give LAILA a break! hehe blev bara lite irriterad =) kram på dig gooaste Laila<3

 5. Karin skriver:

  Bra skrivet Yvette o Py.

  Laila, jag hoppas du tar till dig detta för de stackars tonåringarnas skull.
  Det är en ny upplevelse för dem att stå på så stor scen och man vet inte hur man kommer att reagera. Även om texten sitter perfekt så kan man reagera med en blockout.
  Och vad gör man som coach då?
  Trycker ner eller försöker lyfta upp dem så gott det går?
  När Linni tappade texten så tyckte du att hon skulle se världsvan ut?! Hur lätt är det på en skala?

  Ni säger ”så här långt i tävlingen så ska man kunna bättre”… Vadå långt i tävlingen, de har ju precis börjat stå på en stor scen och börjat sin ev karriär. Give them a brake.

  Jag skriver detta för deras skull, för jag tror att det kan påverka dem mer än du tror.

  Visa gärna mer empati och att du är en bra coach som bygger upp självförtroende.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..