Hårdträning!!!

Usch! Idag har jag känt mig som så många andra höggravida kvinnor gör: stor som en lastbil, tung, osmidig och klumpig. Och att det varit ett så bedrövligt tråkigt väder har ju inte gjort saken bättre. Det har helt enkelt varit en väldigt tråkig och tröttsam dag!

Jag vet inte om det är hormonerna som gör mig så konstig eller om jag bara fick ett dumt infall ändå. Jag fick i alla fall för mig att göra lite stretchövningar här hemma. Som en liten träning inför den kommande förlossningen eller nåt? Jag vet inte, fanns ingen logik i detta egentligen. Eller så var det som en motreaktion på att jag känt mig så stor och klumpig. Konstigt infall i alla fall! Det tyckte min son och min man också, och därför tog de ett kort som jag inte kunde låta bli att dela med mig här på bloggen. Jag ville bara visa för Liam och Niclas att så här kunde jag stretcha med benen förr, men det kan jag inte längre!!! Ha, ha!!! 🙂

Här ser ni, en galen gravid kvinna:

Kom inte på någon bra bildtext så snälla, kan inte ni föreslå någon bra eller rolig text till bilden. Ju roligare desto bättre, jag behöver lite underhållning som ni ser en så tråkig dag som denna! 🙂

 

Ha det så bra allesammans!
Kram

/Laila

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..