Veckans beauty tips!

Veckans beauty tips är en mascara från Yves saint laurent som heter shocking. Den köpte jag i Frankrike på flygplatsen, kan säga att den är fantastisk om man vill ha långa fylliga fransar, det ser nästan ut som lösögonfransar när man sminkat sig.
Doubleglow7 från Duwop är en fräsch champagne färgad highliter som man tar på kindbenen, en favorit bland många bl.a. Jennifer Lopez. Och sist men inte minst Revolotion också från Duwop, en bronzing body moisturizer, eller som man säger på svenska en hudlotion som har lite bronzing samt ett fint glow, perfekt om man känner för en lättare makeup!

20120321-130132.jpg

 1. carina skriver:

  Man ska vara lite försiktig med att tipsa om mascara tycker jag då vi har så olika fransar. Denna mascara separerar inte fransar och har man lite kortare fransar så bir det kråkfötter. Den ger däremot väldigt mycket mascara på fransarna så har man täta långa så okey men jag tycker det var bortkastade pengar, kletigt.

 2. Linda skriver:

  Det är tur man har en naturlig skönhet. Då behöver man inte massa produkter 😉

 3. Jag har den mascaran och den är verkligen superduper.

 4. Hejsan

  För att få fina fransar så bör man ha lite längre från början gissar jag? Så det hjälper inte på kortare eller?

  Tack

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..