ANNONS

På besök på kontoret….

/

Är på besök på kontoret, Kit följer med såklart som min ständiga vapendragare he, he! Vi passade på med en matstund när vi ändå var uppe på kontoret och hälsade på. Kit tyckte att det var väldigt mycket spännande att titta på och massa snälla tjejer som alla ville hålla och gosa med honom. Och DET verkade Kit inte ha något emot, han var så glad så! 🙂

Passade på att lämna min present till min syster Linda, den där söta väskan jag hittade i Paris. Hon blev jätteglad och bjöd tillbaka på en smaskig jordgubbe.

Se så fin hon är nu min lilla söta syster. Bara 3 veckor kvar nu innan det ska vara dags. Fast lillkusinen skulle egentligen kunna komma när som helst då han egentligen är färdigbakad nu. Man tycks glömma varje gång hur stor man faktiskt blir om magen i slutet på graviditeten. Det är häftigt att se sin syster höggravid och se henne gå och vagga runt som en anka.

Nu längtar vi alla efter att lillkusinen ska komma ut. Nu ska Kit och jag vidare ut i den härliga vårsolen.

Ha en skön dag!
Kram

/Laila

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00