På besök på kontoret….

Är på besök på kontoret, Kit följer med såklart som min ständiga vapendragare he, he! Vi passade på med en matstund när vi ändå var uppe på kontoret och hälsade på. Kit tyckte att det var väldigt mycket spännande att titta på och massa snälla tjejer som alla ville hålla och gosa med honom. Och DET verkade Kit inte ha något emot, han var så glad så! 🙂

Passade på att lämna min present till min syster Linda, den där söta väskan jag hittade i Paris. Hon blev jätteglad och bjöd tillbaka på en smaskig jordgubbe.

Se så fin hon är nu min lilla söta syster. Bara 3 veckor kvar nu innan det ska vara dags. Fast lillkusinen skulle egentligen kunna komma när som helst då han egentligen är färdigbakad nu. Man tycks glömma varje gång hur stor man faktiskt blir om magen i slutet på graviditeten. Det är häftigt att se sin syster höggravid och se henne gå och vagga runt som en anka.

Nu längtar vi alla efter att lillkusinen ska komma ut. Nu ska Kit och jag vidare ut i den härliga vårsolen.

Ha en skön dag!
Kram

/Laila

 1. sonja skriver:

  åh vad kul med så kort tid kvar!! min syrra är åxå gravid men väntar först i september, sååå länge att vänta så man närapå spricker!

 2. malin skriver:

  Hej åh tack för en super bra blogg =) jag har en liten undran då jag oxå är nybliven mamma till en liten pojk på snart fem veckor =) det jag har problem med är amningen, så jag har bestämt mig idag för att börja pumpa ur och ge ur flaska och ev även ge lite ersättning med det jag undrade iaf är hur du gjort =) det är svårt att prata amning med folk då det tydligen är en mycket laddad fråga med många åsikter om..men som sagt du kanske har några härliga råd =) Kram

 3. Selma skriver:

  Ni är så otroligt fina båda två! 🙂 Mysigt med en till liten bebis i familjen. Kul för Kit att få någon att leka med sen, hehe 🙂 Ha det så bra Laila, stor kram <3

 4. Ni är båda två så himla vackra! 🙂 Vad kul med en lillkusin till Liam och Kit! Min moster är också gravid,så det ska också bli kul att få en till kusin..även om jag redan har 11 höhö:D Ha en bra dag! Kram<3

 5. Så fina ni är!! Tycker de är kul med massa inlägg 🙂 mer sånt!!! Tror hon får snart! ser så ut 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..