ANNONS

Shopping hela dagen…

/

Ja, så känns det som i alla fall! Men jag har hittat jättemånga bra kläder till Kit. Var i akut behov av lite nya babykläder som han kan ha när vi ska åka till lite varmare breddgrader nästa vecka. Sprang runt på stan och hittade de här godsakerna:

Jättetuff kortärmad body med Kiss på. Cool tycker jag! Hittade på Lindex, som för övrigt är en av mina favoritbutiker att handla barnkläder på. Mycket bra kläder, bra kvalitet och bra priser.

Söta babyshorts från Zara med ett par hängslen som hör till.

Så här ser de ut bakifrån. Så söta tycker jag.

Hittade denna söta farfarströjan, även den på Zara.

Vad sägs om de här fina shortsen med lite seglarkänsla.

Viktigt att skydda sig från solen så en solhatt var ju det viktigaste att hitta idag på min shoppingtur. Den här kommer bli jättebra.

Och så blev den en mysig skjorta till lille Kit också, även den från Zara.

Men sen måste ju mamma också ha lite sköna kläder. För ett tag sedan så öppnade ett par butiker som heter Hollister här i Sverige, det är en klädkedja som jag brukar handla på när jag är i USA och det är så kul att deras kläder kommit till Sverige. De har väldigt mycket bra och sköna myskläder. Så jag passade på att köpa ett par nya mysbyxor och ett par shorts som är i samma material som jag tyckte var riktigt snygga och sköna. Den här butiken jag handlade på ligger i Gallerian i Stockholm.

När jag var ute och sprang på stan så gick jag förbi ett av Carlings skyltfönster och då såg jag den här tröjan som jag tyckte var lite kul!!!

Visst är den rolig! Jag antar att de har Björn Ranelids tillstånd till att sälja den här, för jag kan inte tänka mig att man får göra så annars, eller vad säger ni?

Nu ska vi ha ”fredagsmys” här hemma. Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00