Besök hos Johan!

Tog en sväng förbi bror Johan och Caroline och självklart skulle det spelas lite tvspel! Medan Liam och Johan spelade satt Carro och Kit och övade på att sitta vilket börjar gå väldigt bra faktiskt, Kit har blivit riktigt stark i ryggen.

Själv passade jag på att titta runt i deras lägenhet lite och upptäckte två foton som jag inte sett tidigare, ett på Liam som 4 åring med lååångt hår, jättesöt. Och ett roligt foto som Lindah, Jonas fru ( min andra bror) hade tagit där alla var med utom min bror Jocke och hans fru! Till och med Niclas ena bror Peter skymtas i bakgrunden, kul!

20120326-175036.jpg

20120326-175056.jpg

20120326-175119.jpg

20120326-175142.jpg

Nu ska jag laga mat hörs senare.

Kram

 

 1. Vilka söta bilder 🙂 åh vad duktig han är, lilla Kit,så himla söt 🙂 Kram<3

 2. Åhh vilket underbart kort på Liam och det på er alla. Foton är nog det bästa jag vet att sitta och titta på, helst såna man inte sett på länge.

  Vad duktiga han är lille Kit, han ska bli lika stark som sin mamma såklart! Och söt är han också. Önskar dig en fortsatt fin vecka goa du.

  All kärlek och många kramar till dig fina Laila <3
  / En trogen läsare !!

 3. Miss.I skriver:

  Hej L. Jag har följt din blogg ett tag nu och jag tycker du är en härlig människa. Full med positiv energi vilket är fantastiskt. Jag är själv rätt nybliven mamma och nu är det dags för mig att komma i form. Jag har sett att du lade upp ditt ”matschema” som du fått av din pt för ett bra tag sedan. Men nu kan jag inte hitta den bland dina inlägg.. Jag har sökt under alla möjliga tänkbara kategorier utan resultat. Vill du snälla lägga upp den under typ ”träning” kategorin så man kan hitta. Vill så gärna ta del av den.. Hoppas det inte är för krångligt.. Stort grattis till dej för den fantastiska viktnedgången. Sjukt bra jobbat. Kram

  1. Hej Miss I! Jag har nu lagt upp det inlägget under kategori träning, så nu kan du lättare hitta det. Lycka till!
   /Laila

 4. Selma skriver:

  Nej såå söta bilder! 😀 Alltid kul att hitta gamla bilder! Och så stor Kit har blivit, riktigt söt är han!! Kram <3

 5. Ska man aldrig få se eran söta inne kille helt? Kollar varje dag för att se honom:) hade bäst kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..