Vem är vem?

För ett par dagar sedan satt jag och Niclas och kollade på en massa gamla kort. Då säger Niclas till mig att Liams pappa var väldigt lik min pappa när han var ung.

Nä! Säger jag, de är absolut inte lika. De är väldigt olika säger jag då. Men Niclas håller inte med, han tyckte att det var så. Men jag fortsatte att envist förneka det. Och då tog han ett kort på Liam som baby när han är med sin pappa, och ett kort på mig när jag är baby och är med min pappa och satte ihop dem bara för att bevisa för mig att jag har fel. Och jösses! Han hade rätt! De är nästan läskigt lika! Man kan ju nästan undra om min pappa verkligen ÄR min pappa, han kanske är Liams farfar istället! 🙂 He, he!

Liam och hans pappa till vänster, jag och min pappa till höger....

Och detta är bara ett av många kort där man kan se likheter! Det tyckte jag var rätt kul faktiskt!

/Laila

 1. Anneli skriver:

  Innan jag läste så trodde jag han till höger var Elvis!!!!!! Haha

 2. Oj, men man säger att många som har en bra relation till sin pappa dras till män som liknar honom. Eller något sånt har jag läst.

 3. Anki skriver:

  Kan bara hålla med att de är väldigt lika. Konstigt att det kan bli så…
  Varm vårkram från Skåneland

 4. Pia skriver:

  Ja visst var dom lika 🙂
  Men här ser man också vem
  Liam är lik….

 5. Ja där hade han bra rätt Niclas. Oj vad dem är lika där, riktigt läskigt som du säger. Märkligt ändå att människor kan vara så lika varandra som inte är släkt men samtidigt måste det ju finnas ett stopp där det inte blir mer ”olika” människor. Kul om man själv kunde en dag träffa en mer eller mindre kopia av sig själv…….

  Här på västkusten är det underbart, solen skiner och hela 17 grader varmt, hoppas ni har det lika fint hos er och önskar dig en underbar dag.

  All kärlek och många kramar till dig fina Laila <3
  / En trogen läsare !!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..