Besöka doktorn!

Jag har fått en inflammation i tummen!! Det gör ont som tusan, och jag tror inte att det kommer att bli bättre utan medicin, så det får bli en snabb träff med husläkaren. Tur att det hände nu innan vi ska åka så jag slipper gå till läkare borta på gran canaria. Men jag kan inte hjälpa att det känns konstigt att det händer så många saker precis innan resan som gör att det försvårar att komma iväg! Först passet nu detta ja vi får väl se saker kommer ju alltid i tre som man brukar säga. Nej nu måste jag få iväg Liam till skolan och packa in Kit i bilen för att åka till doktorn. Hörs sen kram

20120328-072456.jpg

  1. När du säger att det alltid ska hända något när man ska ut och resa kan jag dela med dig att min familj reste ofta utomlands när jag var liten med en annan familj..När jag var kanske runt fyra var vi på Kreta, där fick jag lunginflammation.. Själv minns jag inget av det men har fått höra det senare.. Det enda jag minns är att doktorn vi besökte pussa min arm när jag blivit frisk.. Någon annan gång vi åkt utomlands har min syster blivit sjuk, halsfluss tror jag.. Helt enkelt någon har blivit sjuk varje gång vi varit utomlands..
    Hoppas allt går bra..
    Kramar till dig Laila.. 🙂

  2. Aj då, det lät och såg inget vidare ut. Hoppas läkaren fixar en dunderkur sen hoppas jag du inte behöver stöta på mer problem innan resan utan det kommer gå bra och ni får en skön semester. Önskar dig en fortsatt fin dag.

    All kärlek och många kramar till dig fina Laila <3
    / En trogen läsare !!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..