Stressig dag!!!

Vilken sjukt stressig dag jag har haft idag!

Som jag skrivit innan så har det ju varit lite småstruligt inför vår kommande semestervecka. Och nu, dagen innan vi ska åka så har det hela exploderat till totalt kaos känns det som. Jag har varit så sjukt stressad hela dagen, det har känts som att jag suttit i bilen hela dagen och bara kört runt, runt och kastat mig i och ur bilen.

Inte nog med att jag fick åka till läkaren med min egen tumme idag och sedan fara till apoteket och hämta ut medicin. Senare på dagen hade även Kit en läkartid. Och dessutom så var ni Kit´s pass klart, såklart i sista minuten så det vara bara att åka in till stan igen och hämta det.

Och på något sätt känns det verkligen som om något eller någon vill stoppa mig från att åka. För när jag skulle åka in till stan och hämta Kit´s pass så var vår väg blockerad av massa änder. De stod där så fint på gatan och vägrade flytta på sig. Jag tutade men de struntade i mig. Jag fick då börja rulla fram sakta, sakta med bilen närmare dem för att få dem att förstå att de måste flytta på sig, men de struntade ändå i mig. Inte förrän jag var riktigt nära och samtidigt tutade på den så vaggade de sakta nonchalant åt sidan. ÅH!

När jag pratar med min syster Linda om allt som hänt idag så säger hon att änderna kanske ville att jag skulle vara hemma för de kanske känner på sig att jag ska bli moster under tiden jag är borta. Lillkusinen där i hennes mage är ju färdigbakad nu så han kan ju faktiskt komma vilken dag som helst så man vet ju aldrig. Det är ju så otroligt spännande. Men Linda har fått strikta order att inte föda förrän jag kommer hem igen! Ha, ha! 🙂

Inne i stan så parkerade jag bilen i ett parkeringshus som jag inte varit iförut, och när jag skulle åka ut därifrån så upptäckte jag att det var väldigt  trångt det ställe där man kör ut bilen och där bommen är. Jag körde jättesakta och noga och kollade alla vinklar och vrår av bilen men likt förbannat så lyckades jag skrapa upp en repa på dörren på ena sidan av bilen. Det är inte sant, tänkte jag då!

Jag har faktiskt inte hunnit tala om det för Niclas än heller. Och nu har han gått och lagt sig och somnat så han lär väl få reda på det när han läser bloggen imorgon. Men då är jag redan påväg till Arlanda. 🙂 Förlåt älskling! Men jag har faktiskt redan bokat tid för bilen för att fixa det så var inte orolig för det.

Och nu i kväll så skulle jag betala mina räkningar så det var klart innan jag åkte, men kunde då inte hitta min bankdosa. Jag letade och letade, och gissa vart jag hittade den! I KYLSKÅPET!!!! Snacka om att jag varit snurrig!

NU ska jag sluta och blogga, men det var rätt skönt att ta en liten paus mitt i allt och skriva av sig lite, men nu ska jag packa. Har inte gjort det ännu, men det måste ju också göras. Sen är det jag som kastar mig i sängen för 5.20 kommer taxin och hämtar oss.

Hoppas nu att det här var det sista strulet inför resan, för nu känner jag att jag verkligen behöver lite lugn och ro! 🙂

Ha det bra!

/Laila

 1. Selma skriver:

  Haha, stackare! Vad jobbigt det måste ha haft det! Stor kram <3

 2. Haha,nä gud vilken jobbig dag du måste ha haft igår..stackars dig! massa kramar<3

 3. Ja jisses iblan händer allt.. men det är sånt man skrattar åt i efterhand. Ha en skön semester – jag tror du behöver det. KRAM

 4. Men gud va jobbigt du har haft..skönt med en resa nu så du får vila upp dig och ta det lite lugnare..trevlig resa!

 5. Nettan skriver:

  Stackars dig Laila vad du råkar ut för saker. Hoppas verkligen du får en skön vecka med grabbarna, DET ÄR DU VÄRD.

  Må så gott o ha det riktigt skönt på semestern.
  Kram Nettan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..