Veckans skönhetstips!

Hej på er!

När ni läser detta sitter jag och mina grabbar förhoppningsvis på planet. Men jag tänkte att jag kan ju faktiskt förbereda ett inlägg till er som man kan läsa under tiden jag är på resandets fot. Och då tänkte jag berätta lite om en bra produkt vi har i vårt sortiment i Burt´s Bees som heter Burt´s Bees Lemon Butter Cuticle Cream (nagelbandskräm).

Jag har i alla år varit hemskt dålig på att ta hand om mina naglar, men sedan i november så har jag varit jätteduktig. Började med lösnaglar som jag fick fixade på KN nails så mina egna fick växa upp under och nu har mina egna blivit så långa och fina att jag bara har mina egna naglar. Och nu när jag fått så fina naglar är jag väldigt noga med att ta hand om mina naglar och händer.Så jag började då använda vår egen nagelbandskräm från Burt´s Bees. Den återfuktar och tar hand om torra


och spruckna naglar och nagelband. Och det är viktigt att man gör det för nagelbanden skyddar naglarna från infektioner vilket i


slutändan även kan skada naglarna på lång sikt, så därför ska man använda året runt. Den fungerar även på tånaglarna.

Burt’s Bees Lemon Butter Cream Cuticle innehåller vegetabiliska oljor och citrusskal och
förstärker och återfuktar naglar och nagelband, naturligt. Dessutom lämnar den en fräsch doft av citrus som jag älskar. Och jag kan verkligen känna och se vilken stor skillnad det är för mig sedan jag började använda nagelkrämen. Så då vill jag ju såklart dela med mig av det till er också.

Här kommer även lite tips för bästa användning.

Massera försiktigt naglar och nagelband och fokusera på torra och skadade områden. Jag brukar själv smörja in naglarna under dagen men framförallt på kvällen innan jag går och lägger mig.

Nu i Mars deltar vi med Burt’s Bees Lemon Butter Cuticle Cream (nagelbandskräm) i det nya konceptet GlossyBox (som nu har över 7000 prenumeranter). GlossyBox är en låda man prenumererar på som man får hem en gång per månad. I den lådan ligger det då massa olika skönhetsprodukter som man får testa. Och denna månaden har vi då med vår nagelbandskräm från Burt´s Bees.

Så här ser lådan ut...

Ha det bra!

Kram

/Laila