Semester!!!!!

Åh så härligt det är med semester! Vi har det helt underbart här! Ca 30 grader varmt och kunde inte bli bättre än vad det är just nu. Så allt stressande, farande och flängande hit och dit innan vi åkte var värt alltihop. För nu njuter vi verkligen! Har hunnit med att bada både i poolen (som var uppvärmd och skön att bada i) på hotellet och varit nere på stranden och hängt där ett tag.

Men när jag kom ner till stranden kändes det som att jag förflyttades tillbaka till 80-talet. Har inte sett så många kvinnor sola toppless sedan -89. Jag har aldrig riktigt förstått det där med att sola toppless, vad är meningen egentligen, vad spelar det för roll om man inte blir brun på en bit av brösten och får ”ränder”, det är ju ändå bara ens partner som ser det. Men smaken är som baken och alla får ju göra som de vill. Det är bara fascinerande att hemma i Sverige ser man nästan aldrig någon som solar toppless längre. Kanske är det så att när man åker på semester så tar man även semester från bikiniöverdelen med? Men jag vet ju inte om det är svenskar som solar toppless. Det är ju både mycket svenskar och tyskar här, är det ett beteende som är lika för både oss svenskar eller tyskar. Eller är det så att det bara är vi svenskar som kastar bikinin eller är det bara tyska kvinnor som skippar toppen? Jag vet inte, men intressant ändå, för om det är så att det är svenska kvinnor som solar toppless här, varför gör de då inte det hemma i Sverige också? 🙂

Hur som helst så sitter jag och Kit under parasollet och njuter av den sköna värmen medan Liam springer fram och tillbaka och badar eller fångar fisk eller hittar på något annat kul.

Maten här har hittills varit fantastiskt god och frukostbuffén på hotellet var helt otrolig. Det fanns så klart det vanliga med bacon ägg osv, men här fanns även mängder av olika frukter, juicer, müsli, våfflor, pannkakor, massa olika sorters bröd och pålägg, ja till och med champagne för den som önskade dricka det till frukost.

Och vid ett bord så kunde man gå fram så stekte de ägget framför dig, eller gjorde en omelett eller liknande. Underbart! Så det finns alla möjligheter att vara hur onyttig som helst vilket är det mest vanliga med hotellfrukost, men om man vill fortsätta att äta nyttigt så går det också bra och då finns det ett stort utbud och variation. Passar oss perfekt!

Igårkväll åt vi middag som också var helt underbar, och vi ska äta där ikväll igen. Det var alla möjliga sorters fisksorter man kunde välja mellan, och så stod kockarna och tillagade maten framför ögonen på en. Ljuvligt! Liam valde en god fiskfilé bit, fick den tillagad och hällde över massor av citron på som han älskar. Han tyckte att det var bland det godaste han har ätit så han gick tillbaka och bad om en bit till. Det är bra betyg tycker jag då just fisk brukar vara lite knepigt i kombination med barn! 🙂

Ha det så bra allesammans!

Soliga kramar

/Laila

 1. Tjena intressant inlägg. Jag har en fråga, hur bränner man mest fett?. Tack på förhand!

 2. Jag tycker man skall ha så lite på sig som möjligt när man badar o solar….det är ju såå skönt!

 3. Elsa skriver:

  Vilket hotell? Det ser underbart ut!!

 4. Lisa skriver:

  Hoppas du får tid att titta till resten av vår fina ö, det är ju relativt dött på den sidan ni är nu.

 5. Linnea skriver:

  Åååhh nu är jag riktigt avundsjuk! Njut lite extra för mig! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..