Liam vill flytta hit!

20120331-222610.jpg

Det är helt fantastiskt här, vi har det så bra! Så pass bra att Liam vill flytta hit! Idag hittade vi ett ställe där det var en kille som sprayade på tröjor och man kunde själv bestämma hur den skulle se ut. Så Liam har ”gjort” en cool tröja som han älskar! Sen blev det även att testa lite vattenskoter!

20120331-222729.jpg

 

20120331-222720.jpg

20120331-223142.jpg

Maten på hotellet är kalas, men jag undrar vart vår granne på hotellet åt. För i natt vaknade jag varje gång han sprang in på toa och kräktes! Ett tag var det dubbel smärta. Jag hörde nämligen hur han sprang upp från sängen och in i badrummet när jag samtidigt hörde en dunk och sen er AAAAAaaaaah!!!! Och efter det skriket av smärta som jag antar kom från att han slog i en tå eller nåt kom fem kräkningar med svordomar emellan. Så grannen verkar ha haft en jobbig natt. 🙂

 

20120331-223156.jpg

Men vi har i alla fall fortsatt att ha det väldigt skönt. Hörde att det snöat i Stockholm idag, och det gör ju inte att man trivs mindre här då så att säga!

Ha det bra!
Kram
/Laila

 1. Fia skriver:

  Jo veckan va verkligen helt fantastisk. Jag och min dotter va med på samma flyg som er 🙂
  Det va Inge kul att komma hem till snö dock, hade gärna stannat ett par dagar till. Ha det så bra i Bangladesh även om det kommer bli en känslomässigt jobbig resa. Det är ju för nåt bra 🙂
  Kram Fia

 2. Selma skriver:

  Så härligt ni verkar ha det! Detta får en att längta till sommaren ännu mera!! 🙂 Vilken cool tröja Liam har, förstår att han gillar den 🙂
  Kram på dig <3

 3. Hej Laila 🙂 vi har bott på detta Hotell flera gånger – cordial mogan 😉 det e helt underbart där & det finast hotell vi varit på 🙂 hoppas ni har det härligt 🙂 kram Johanna

 4. Skriv din kommentar här! Va mysigt ni har de, de är så härligt att göra en resa med sina barn man får så mycket bra tid tillsammans.Liam verkar vara en sån trevlig o förståndig kille, hel cool tröja .Och lill killen hänger med, ja de är mysigt fortsätt att njut här hemma är kallt o lite snöigt, brr/// kramisar från Marianne

 5. Åh så härligt det ser ut! Kan förstå Liam! Vilken cool tröja, nice att man kan göra så ju 🙂
  Btw! Jag såg på en jättebra film igår, den heter soul surfer! Den handlar om en tjej som surfar och en dag när hon är ute så är hon med om en ”shark attack” så hon blir av med ena armen,det är jätte hemskt,baserad på en sann historia. Men den är väldigt bra tycker jag,den visar liksom mod,sorg fast också styrka! Att man kan göra vad man vill nästan,bara man inte ger upp 🙂 Blev väldigt berörd av den filmen! Ha det så bra,kramar<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..