Pyssel här hemma….

Här hemma är det värsta hobbystugan. Liam har fått ett sånt där set från Sagan om ringen med massa små modeller och  gubbar som man själv får måla. Och han har pysslat. Härligt tycker jag för det är annars lätt att barnen hamnar framför tv:n och kollar på en film eller spelar tv-spel. Så jag försöker verkligen uppmuntra när Liam visar intressen får sådana här saker. Tålamodskrävande är det också, och DET är bra övning, det kan vi alla behöva öva på emellanåt…

Det här är ju också verkligen något man kan sitta och göra tillsammans med sina barn. Nu vill Liam göra deta själv men sitter i köket vid matbordet och pysslar, det gör ju också att vi umgås alla samtidigt ändå även om han gör sitt och vi andra pysslar med vårt. Så även om man gör sin egen grej så är det väldigt socialt i alla fall…

Tycker att det blev väldigt bra och riktigt fina gubbar!

Ha det bra allesammans!

/Laila

 1. Emma skriver:

  Min bästis o jag brukar alltid säga så: ”Beviset på att man är riktigt bra vänner är att man kan göra olika saker men ändå umgås i samma rum”. Det är så skönt att va med henne då båda kan göra sina egna saker samtidigt som vi skvallrar, busar o tramsar. Vi behöver lixom inte underhålla varandra hela tiden.

 2. Skriv din kommentar här!
  jag vill bara säga att du har en jättetrevlig blogg, du uttrycker dig så bra TACK

 3. Anki skriver:

  Så duktigt målat Liam! Jätte bra pysslegrej när det oxå inte är så inbjudande väder för utomhusvistelse..

  Skåenlands kramar

 4. Bra där Liam mycket bättre än tvspel o.s.v och just pyssla lärde jag mig tidigt att tycka om för min Mor var dagmamma och då pysslades mycket och det har jag och mina barn fortsatt med

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..