Framme!

Nu har jag kommit fram, och det första jag möts av är en ostädad flygplats. Städerskorna strejkar och när dom strejkar åker dom ut till sin arbetsplats och river sönder tidningspapper över hela flygplatsen. Lite roligt faktiskt! Här är det är strålande väder och super varmt, känns fantastiskt skönt. När jag väl kom till hotellet och hade checkat in och skulle gå på toaletten, blev jag rätt överraskad när jag satte mig på toalettstolen jag känner att det inte känns riktigt rätt, så jag ställer mig upp igen och tittar på toaletten för att se vad som var fel, och såg då att det inte alls var någon toalett! Jag tror inte jag sett en bide sen 70 talet, vem vill använda en sån på ett hotell där det kommer tusentals gäster om året? Inte jag iallafall he he. Jag hittade den riktiga toaletten som var gömd bakom dörren som tur var. En annan rolig grej är att badkaret är 1×1 m, här får man inte vara storvuxen inte! Tänk så mycket jag hunnit utforska och skrattat åt bara här på hotellrummet, nu ska jag ta en sväng på stan! Kram L

20120525-193033.jpg

20120525-193113.jpg

20120525-193125.jpg

20120525-193134.jpg

20120525-193146.jpg

20120525-193206.jpg

 1. Hahha ofta man kastar ut papper,mogna de är 😉 kraaam på dig,älskar verkligen dina byxor! as snygga! kram<3

 2. Va roligt att du tog kort på dig själv i bidéen… eller var det förresten i det lilla lilla badkaret(?) Ha det så härligt I barca Laila! 🙂 Kram

 3. Elin skriver:

  Hejsan!!! Jag undrar vart du har köpt dina snygga sol glassögon? Tycker dom är jättefina. Vill också ha ett par sådana:) Vart köpte du dina?

  Annars tycker jag om din blogg väldigt mycket, Läser den varje dag. Du får lägga ut en av mina recept i framtiden, jag älskar att laga mat och är mitt stora intresse. Jag sökte in till sveriges mästerkock förra året, men kom inte vidare. Skall söka i år igen med ett annat eget recept.. Men det är då som kommer vidare.

  Jag Missade inte ett enda idol avsnitt på hela 8 säsonger. tycker att ni gjorde ett bra jobb, min favorit i jyrun var Anders Bagge:)

  Jag hoppas att jag får ett svar vart du har köpt dina sol glassögon!!!
  Jag önskar dig med familj en riktig fin sommar!! Kram Elin

 4. Maja skriver:

  En god ide´…med en bide´1973=)
  …när arslet och muttan blitt shwettigt,skull man kunna skölja av sig vettigt..

  …Idag har var man å stumpa
  en från tvättfatet en slang..
  för å tvätta sin rumpa.

  Ha det bra hörru!
  Här är min nya idol för..
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14883081.ab

 5. Jag har en bide’ använder den till fotbad och bada min katt i Perfekt Ha det skönt,Skånekram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..