Gud vad tidigt!

Gud vad trött jag är! Nu sitter jag på Arlanda och hinkar i mig kaffe för att få bort sanden i ögonen. Som ni ser så har jag ätit en riktigt spännande frukost, bestående av tre ägg en banan och en liten fruktskål, det var det som fanns på Arlanda om man ska vara nyttig, inte mycket att välja på där inte. Tittade på melodifestivalen igår och jag tycker verkligen att det var länge sedan vi hade ett så bra bidrag som vi har i år med Loren! Loren sticker verkligen ut i tävlingen sen sjunger hon super bra. Loren är ett levande bevis på att om man bara kämpar så går det tillslut, hon var med idol men kom på tredje plats och har kämpat på sedan dess, nu är det hennes år, hon är vass, ball, och har tänkt igenom vem hon är och vill vara som artist, för mig är det solklart Loren är här för att stanna! Nu ska jag ta en titt i taxfree och se om jag hittar något kul! Vi hör när jag är i barcelona! Kram L

20120525-063307.jpg

20120525-063321.jpg

 1. Anki skriver:

  Önskar dig en härlig resa och så klart håller vi tummarna för Loren i morgon…

  Kram från Skåneland

 2. britt skriver:

  Hej Laila..en fråga: köpte en ring ”november rain” från frozza på rea, när den kom var den klämd…vill gärna ha den ringen,men den verkar vara slut på frozza..kan man byta den på butik här i Falun..mvg.britt. kram

 3. Pia skriver:

  Går det bra för lille Kit med alla flygresor ni gör hit och dit? Hoppas det! Han är en berest liten man så liten han är. Kul! 🙂

 4. maria skriver:

  Åh vilken skitsnygg väska..have a nice flight

 5. Lotte skriver:

  Ha en bra resa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..