HiQ!

Som ni vet så är jag i barcelona och föreläser, jag har inte kunnat säga för vem eftersom det skulle vara en överraskning för alla som jobbar på HiQ, men det är alltså för dom jag är här. HiQ är ett it bolag, Jag kan säga att innan jag kom hit så visste jag väldigt lite om teknik, it, uppbyggande av appar osv,men under den här resan har jag fått lära mig otroligt mycket! Vem vet jag kanske byter jobb, ha ha! Vi avslutade gårdagen med en härlig middag på ett ställe vid stranden som var ur mysigt, jag önskar att det fanns sånna ställen i Sverige. Tyvärr traskade jag omkring alldeles för länge i mina nya skor igår, så jag har fått vattenblåsor på flera tår, inte så skönt så nu måste jag ut och fixa ett par sandaler som jag kan ha på mig, eftersom jag glömde mina i Sverige. Kram på ett tag L

20120526-081107.jpg

20120526-081139.jpg

20120526-081155.jpg

20120526-081208.jpg

20120526-081227.jpg

 1. Daniel skriver:

  Tack Laila du lyfte oss till rätt Nivå och det var grymt kul att få en inspirationsvåg av dig. Missa inte http://bilpolisen.se/ … smått fantastisk blogg!

 2. Nino skriver:

  Tack för en inspireraden förläsning Laila! Det var helt underbar att höra din historia och ta lärdom av din resa. Jag blev super taggad och jag kommer att ta vara på mitt nätvärk ännu mer än tidigare! Jag och hela HiQ tackar dig med hela vårt hjärta!!!

 3. Jonas skriver:

  Tack för en grymt bra föteläsning och hostande. Hela HiQ jublar för insatsen!
  Vi fick ny kunskap och fick ännu mer energi!

 4. Anki skriver:

  Aj, känns inget vidare med blåsor på fötterna! Hoppas att du hittade några sandaler som föll dig i smaken och att det blev en varm och skön dag!

 5. Py skriver:

  Man ska INTE ta hål på en blåsa. Då är det stor risk för infektion.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..