Hemma!

Vilken välkomstfest! Liam stod med blommor i händerna som jag fick när jag kom hem, och Niclas hade hällt upp lite vin och tagit fram lite pata negra. Jag tror att dom två har börjat att arbeta i team! Det är säkert något på gång, nu har jag blivit uppvaktad i två dagar, det känns som om dom vill något frågan är bara vad, och när bomben kommer? Jag börjar redan fantisera om nya bilar, modellflygplan, skateboards, ja listan är lång. Eller kanske är det så att dom inte har någon baktanke utan bara älskar mig? Hm.. Vi får väl se, he he. Kram L

20120528-215021.jpg

20120528-215054.jpg

 1. Anneli skriver:

  Vilken uuunderbar liten minidammsugare ni har på bordet 😉

 2. Äh… har Nicklas färgat sitt hår blont?!?

 3. Har inte karar ”alltid” 🙂 någon skum baktanke med sitt fjäsk……….. 🙂 ?

 4. Härliga grabbar du har som visar dig sin kärlek så fint för jag tror ingen baktanke,Kram

 5. Nettan skriver:

  Tror du bara är värd det Liala!! De har nog ingen baktanke!

  Kram Nettan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..