Rock by Sweden!

Jag har precis avslutat ett möte med smycka där jag presenterat höstens kollektion, tyvärr så hade inte alla prover kommit än så jag fick visa mina skisser, men det funkade bra det med! Imorgon ska alla prover vara här och jag är riktigt spänd på att få se det färdiga resultatet, det kommer att komma mycket nytt till hösten. Det kommer att finnas nya dödskalle modeller men öven nya modeller utan dödskallar. Jag lägger upp ett litet smakprov på ett par örhängen och ett halsband som vi fick hem för någon vecka sedan! Samma halsband och örhängen kommer ju givetvis att finnas i två färger, svarta fjädrar med gunsmoke swarovski och vita fjädrar med silver i klar swarovski, hoppas ni gillar det lika mycket som jag! Kram L

20120528-171014.jpg

20120528-171031.jpg

20120528-171043.jpg

  1. Linnea skriver:

    Örhängena hade jag verkligen inte sagt nej till!!:)

  2. Selma skriver:

    döööör för örhängerna!! Skit snygga verkligen! Ska verkligen köpa dem någon gång 😀 Kram <3

  3. jisses va snygga!! Har flera smycken från Rock by Sweden och är så nöjd. Enda nackdelen är att de är lite dyra. Kram!!

  4. Elin skriver:

    Älskar de svarta fjäderörhängena!!! När och var kan jag köpa dom? Vill ha dom så snabbt som möjligt till min mammas 50-årsfest! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..