Sitter på tåget..

Varför finns det inga nyttiga maträtter att välja på när man åker tåg? Det finns ju jätte mycket gott som är onyttigt, kan man inte satsa på en liten rätt som man kan äta utan att man får i sig en kaloribomb!! Så vad gör man, jag kan ju inte strunta i att äta, så det fick bli en räksmörgås. För att göra den lite bättre så tog jag bort majonäsen! Sitter och tänker på Liam min lille skrutt, han ska ju snart åka till USA och vara borta i två månader…. Ena stunden känns det kul för jag vet att han älskar sommrarna med sina kusiner där borta, men andra stunder när jag känner mig egoistisk så känns det mindre kul. Eftersom jag kommer att sakna honom så! Men så är det man har ju bara sina barn till låns under en viss tid sen flyger dom ut ur boet, och det ända man kan göra är att ge dom en trygg grund att stå på. Och sen är det ju jätte viktigt att han har lika bra kontakt med sin pappas familj som han har här hemma med min familj. Jag kommer ihåg första gången han åkte till USA utan mig och var borta i en månad. När han kom tillbaka till Sverige så hade han tappat språket, han förstod allt men svarade på engelska i tre veckor! Vi får väl se den här gången om jag får tillbaka en fullfjädrad amerikan, det roliga är att Liam verkligen har en amerikansk accent, men när han varit i USA och kommer tillbaka så har han en riktig södern accent, eftersom hans pappas familj kommer ifrån North Carolina! Kram L

20120528-184333.jpg

 1. Amanda skriver:

  Emma – Ähhh hur tänkte du nu? Ja ja det är bara attt äta vad skit som helst för tänk på alla svältande barn!?!?!?!?

 2. Hade du velat undvika kalorierna, skulle du skippat det vita brödet och ätit majonäsen med räkorna istället =)

  Usch 2 månader! jag hade inte kunnat vara utan mina barn i 2 dagar ens,., fast det måste ju samtidigt vara skönt för er med lite ensam tid med Kit =)

 3. A-K skriver:

  Nyfiken fråga, flyger han ensam ?

 4. A-K skriver:

  Välkommen hem !
  Tänk dig vilken chans han får i livet. Lära känna olika kulturer och ett språk !
  Tacka gud för Skype 😉 vad skulle man göra utan det ? kram

 5. Mari skriver:

  Haha bara älskar din torkställning =) !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..