Hos syrran!

Det var jättemysigt att komma till syrran och mysa med lilla Anton isag, han hade blivit riktigt rund och go. Tror syrran har grädde i tuttarna he he!

20120529-215503.jpg

Linda med finaste lilla tjocka och goa Anton som nu är 1 månad.

Linda presenterade också det nya tillskottet i familjen, mördarhamstern!! Det är nämligen så att Lindas bonusbarn har fått en hamster som hon kallar just för mördarhamstern. Enligt Linda så var han väldigt arg av sig. Varje gång som dom skulle plocka upp honom så bet han barnen i händerna, ett par gånger så det började till och med blöda. Så dom fick ta på sig handskar när dom skulle plocka upp honom för att gosa med honom (för att han skulle bli tam), men han var lika arg ändå och bet och markerade att han inte alls ville gosa och bli klappad.

Linda berättade även att barnen en dag tappade en av handskarna inne i buren och att mördarhamstern då gått till attack och bitit handsken??!! Kul husdjur ha ha! Stackars barnen, som så länge önskat sig en hamster, och när dom väl får en så var det en väldigt arg en. Fast enligt syrran så har han nu äntligen börjat bli lite snäll och bits inte längre! Hm.. Det tror jag vad jag vill om. Kram L

20120529-215525.jpg

20120529-215557.jpg

 1. Åh, och jag får ju träffa Linda och den lille korven snart!!

 2. Gud va mysigt att träffa syrran. Jag ser att detta är en sibirisk dvärghamster o dem är svår tämjda hade en efter att jag haft två guldhamstrar och jag tyckte att det var svårt att få den tämjd men då gick jag till djurbutiken. Där sa de att det är bra om man börja rmed en guldhamster får att träna på tekniker till tämjning för att sedan ha dem kunskaperna till en dvärghamster och jag lovar de var extremt bra på två veckor var den nästan helt tam.

 3. Ia skriver:

  Haha! Det där, kan jag berätta, är en sibirisk dvärghamster och dom är inte att leka med. Hade själv en sån som liten ochköpte den jus för att ha som husdjur. Nono…Pingla (som hon hette) gick till attack på ALLT som närmade sig hennes bur. Tillslublev jag trött på hennes bitande o då fick hon inte lika mycket uppmärksamhet som hon behövde..eller inte behövde haha. I djuraffären sa de att såna hamstrar brukar vara så..
  Önskar din syrras bonusbarn lycka till med att tämja de lilla djuret:) kram

 4. Man måste vänja hamstern vid handen först innan man kan ta upp den. Jag höll handen i buren varje dag i en vecka så hon fick snusa och kolla in min hand och hon vande sig ganska snabbt och nu kan jag ta upp henne utan problem:)

 5. Så mysigt med besök hos syrran och lille Anton.
  Bättre att dom är lite runda och goa än att dom är för tunna.
  Oj det var verkligen aggresiv hamster,ja stackars barnen.

  Må så gott

  Kram Sandra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..