ANNONS

Hos syrran!

/

Det var jättemysigt att komma till syrran och mysa med lilla Anton isag, han hade blivit riktigt rund och go. Tror syrran har grädde i tuttarna he he!

20120529-215503.jpg

Linda med finaste lilla tjocka och goa Anton som nu är 1 månad.

Linda presenterade också det nya tillskottet i familjen, mördarhamstern!! Det är nämligen så att Lindas bonusbarn har fått en hamster som hon kallar just för mördarhamstern. Enligt Linda så var han väldigt arg av sig. Varje gång som dom skulle plocka upp honom så bet han barnen i händerna, ett par gånger så det började till och med blöda. Så dom fick ta på sig handskar när dom skulle plocka upp honom för att gosa med honom (för att han skulle bli tam), men han var lika arg ändå och bet och markerade att han inte alls ville gosa och bli klappad.

Linda berättade även att barnen en dag tappade en av handskarna inne i buren och att mördarhamstern då gått till attack och bitit handsken??!! Kul husdjur ha ha! Stackars barnen, som så länge önskat sig en hamster, och när dom väl får en så var det en väldigt arg en. Fast enligt syrran så har han nu äntligen börjat bli lite snäll och bits inte längre! Hm.. Det tror jag vad jag vill om. Kram L

20120529-215525.jpg

20120529-215557.jpg

10
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00