Träning med Anders!

Är på gymmet och svettas, nu ska gårdagens räkmacka bort! Jag har inte varit så bra på att besöka gymmet dom senaste två veckorna, för jag har haft fullt upp med annat, men nu är jag tillbaka igen och ska köra hårt! Nu är det ju egentligen bara att hålla efter så att man stannar kvar där man är, eftersom jag trivs med mig själv! Ska en sväng förbi syrran sen för att pussa lite på världens starkaste Anton. Kram L

20120529-181552.jpg

20120529-181607.jpg

 1. Bra jobbat och så viktigt om du vill se ut som du gör nu Snygging…till Maria lite bit ner din kommentar onödig Laila vet att många ej har mat

 2. Sofia skriver:

  Cool t-shirt :)!!!!

 3. maria skriver:

  nu ska räkmackan bort.. var du glad att du har möjligheten att äta en räkmacka

 4. Vilken skillnad det har blivit, du är så fin och shit vilka små ben du har hihi 🙂 Men du är så fin som du är. Har gått ner 10kg sen julas och nu ska jag ta tag i träningen på allvar….. Ha en fortsatt fin dag.

  Många kramar och all kärlek till dig fina Laila <3
  / En trogen läsare !!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..