Kit.

Det finns inget bättre än morgnarna, man vaknar av att det skramlar lite, och när man böjer sig över spjälsängen så ligger världens gladaste unge och stirrar på en! Jag kommer ihåg att Liam var exakt lika dan när han var liten, vet inte varför men båda mina barn har legat och jollrat och skrattat för sig själva! Och när dom sen får syn på en så spricker dom upp i världens största leende.Morgonen är klart den mysigaste stunden på dagen, man kan inte bli annat än glad när man får börja sin morgon så, hur är era barn? Är alla barn lite extra glada på morgonen eller är det bara mina? Kram L

20120530-073223.jpg

20120530-073242.jpg

 1. Sara skriver:

  Min 1-åring hamnar oftast i våran säng någon gång under natten och det är så mysigt när han vaknar på morgonen. Han är lite sömnig fortfarande så sätter han sig upp och faller handlöst åt något håll, haha. Som att han ”tippar” över på sidan. Ibland har han otur och träffar mitt huvud men oftast är det bara mysigt!

 2. Elin skriver:

  Hej Laila! När kan man köpa dina nya smycken på Rock by Sweden? Kram Elin

 3. Hej Laila! Visst är det underbart.. Min son sätter sig upp o pratar för sig själv en stund,sen ställer han sig upp o puffar lite på mig(sängen står så nära) då lyfter jag över honom så gosar vi i 5 min sen e det full rulle.. Älskar glada barn 😉

 4. Linn skriver:

  Bara min son på 6 veckor fått ny blöja och en flaska på morgonen så är han oxå världens gladaste, han ler så fort han får ögonkontakt och jollrar osv, helt underbart!

 5. Min dotter Ellie är likadan, varje gång hon sovit! Så när man säger gooooodmorgooon till henne blir hon så glad så hon inte vet var hon ska ta vägen!! Underbart!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..