Sitter i badkaret!

Finns det något roligare än att få kladda och leka med maten själv? Ja nu pratar jag inte om mig själv elker Niclas utan självklart är det kit,jag pratar om! Idag ska jag åka och handla en barnstol som han kan sitta i och äta, jag har faktiskt inte gjort det ännu. Men jag kan berätta att vi har det väldigt roligt i badkaret just nu, där kan man ju faktiskt kladda hur mycket man vill! Det är ju bara att tvätta bort allt kladd sen, ja det kan man ju göra överallt men det blir så mycket enklare i ett badkar! Kram L

20120530-091808.jpg

20120530-091819.jpg

 1. Så söt han e!! Långa fina ögonfransar oxå :), kramar

 2. Tror inte lillkillen är solbränd-han har ju sydländskt påbrå också!Jättefina bilder och alldeles lagom,dvs inte utlämnande!/Kram

 3. Åh så söt och go han är! 🙂 Btw jag är ledig imon,såå skönt. för min storasyster tar studenten då,heelt sjukt känns det ;o Hehe! Men ska bli kul! Kraam på dig<3

 4. Nettan skriver:

  Så söt o fin han är lille killen. Ja nu är det nog dax att köpa barnstol Laila, så Kit kan sitta med er vid bordet.

  Kram Kram Nettan

 5. anna skriver:

  Håller med Mallan…:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..