Allvarligt…

Gud så äckligt!! Jag har precis hittat en påse potatis längst inne i skafferiet. Herregud!!! Hur har vi lyckats missa dessa potatisar? Jag och Niclas är väldigt glömska av oss men hur tusan kan man glömma bort en hel påse potatis som dessutom är oöppnad? Jag ryser när jag ser påsen, vet inte varför men jag har alltid tyckt att det ser riktigt äckligt ut när potatisen börjar bli gammal och det växer ut en massa tentakler! Till och med Liam undrade vad vi tänkte med, han gjorde faktiskt ett litet roligt sarkastiskt skämt när jag skulle gå ut och kasta potatisen i soptunnan. – Men mamma du behöver ju inte gå ut och kasta potatisen den kan säkert gå av sig själv om du bara ber den sa han och skrattade. Imorgon får jag ta tag i skafferiet som luktar mögel. Godnatt kram Laila

20120531-222453.jpg

 1. Det finns något som är trevligare att lägga i skåp eller kyl om det legat något som förpestat luften där – champagnekork/ar. Det föranleder ju dessutom en anledning att öppna en flaska skumpa.

 2. Nämen usch så läskiga dom ser ut. Hehe kul kommentar av Liam 🙂

  Kram fr Sandra i Jönköping

 3. Maria skriver:

  Som du nu hört flera gånger, perfekta att sätta! 2-3 i en hink så har du finfina smaskiga potäter i juli!

  Maria i Dubai

 4. Viola skriver:

  In med en liten skål med ngr matskedar med bikarbonat, låt det stå 1-2 dgr i kylren/skafferiet och vips, doften är borta

 5. Linnea skriver:

  Hahaha vilken härlig humor Liam har!:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..