Arg!

Hur svårt kan det vara?? Det är någon som har tagit en av mina bilder här på bloggen, som man för övrigt inte får rent lagligt! Sen har man öppnat ett twitter konto i mitt namn och utger sig för att vara jag! Den här personen verkar inte ha något eget liv utan behöver tydligen vara någon annan och mår bra av att lura andra människor så att dom tror att personen ifråga är jag. Det som gör mig mest förbannad är att man själv ska blir tvingad att skaffa ett twitterkonto så att ingen ska kunna twitterkapa dig. Jag vill inte ha något twitter!! Nu måste jag skaffa mig det för att bli av med den här personen som utger sig för att vara jag. Varför kan man inte lösa detta på något annat sett i den it värld vi lever i idag? Vi kan ju flyga till månen för tusan! Ska det vara så svårt man skulle ju tex kunna e legitimera sig innan man öppnar ett twitter konto. Nej istället måste man bevisa att man är den man är om man ska stänga ett konto?? Det måste ju finnas ett enklare sätt. Så när jag väl skaffar twitter så säger jag till, för i dagens läge så är det INTE JAG SOM TWITTRAR!!! Kram L

 1. Skriv din kommentar här!
  Hej Laila?
  Jag håller med dig. Jag har också råkat ut för samma, och i tre års tid blivit förtalad av en illasinnad kvinnlig mytoman som skrivit en massa osanningar om mig på nätet. Samhället är sjukt, och man får ingen hjälp.
  Jag önskar dig allt väl med dina härliga barn och man.
  Jag är glad om du vill meila någon liten rad till mig
  Vänligen
  Berith

 2. Men fy så obehagligt 🙁 Men polisanmäl det, sånt ska aldrig vara acceptabelt! Oavsett känd eller inte så har man alltid rätt till ett privatliv utan att någon annan ska ta ens identitet! Stor kram Laila, du är verkligen grym!

 3. AnnaE skriver:

  Jaa…Det finns folk till allt! Man slutar aldrig att förvånas!! 🙁 Men tydligen har väl denna personen ett sånt fruktansvärt tråkigt liv!!

 4. det finns något man kan skriva in så man inte kan klicka på bilderna eller kopiera dom! se till o få det gjort man ska inte ta nåon annans bilde idiot!

 5. Fian skriver:

  It´s a crazy world we´re living in!!!
  Hoppas det ordnar sig 🙂
  Som jag brukar säga:
  Va dig själv – alla andra är ju upptagna!!

  Love F

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..