ANNONS

Arg!

/

Hur svårt kan det vara?? Det är någon som har tagit en av mina bilder här på bloggen, som man för övrigt inte får rent lagligt! Sen har man öppnat ett twitter konto i mitt namn och utger sig för att vara jag! Den här personen verkar inte ha något eget liv utan behöver tydligen vara någon annan och mår bra av att lura andra människor så att dom tror att personen ifråga är jag. Det som gör mig mest förbannad är att man själv ska blir tvingad att skaffa ett twitterkonto så att ingen ska kunna twitterkapa dig. Jag vill inte ha något twitter!! Nu måste jag skaffa mig det för att bli av med den här personen som utger sig för att vara jag. Varför kan man inte lösa detta på något annat sett i den it värld vi lever i idag? Vi kan ju flyga till månen för tusan! Ska det vara så svårt man skulle ju tex kunna e legitimera sig innan man öppnar ett twitter konto. Nej istället måste man bevisa att man är den man är om man ska stänga ett konto?? Det måste ju finnas ett enklare sätt. Så när jag väl skaffar twitter så säger jag till, för i dagens läge så är det INTE JAG SOM TWITTRAR!!! Kram L

29
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00