Sommarfest!

Åh, nu har jag hunnit handla och fixat en hel del inför resan. Det ska bli jätte kul att åka jag har bara glömt bort att det är den här månaden, men det var ju en kul överraskning! Isabell är på plats hos Kit, och jag och Niclas har hunnit svida om för en härlig sommar fest som vi ska gå på! Lägger upp mer bilder så fort jag kan :)kram

20120620-195914.jpg

 1. Viola skriver:

  Så snyggt foto på er, passar så bra ihop!

 2. Maria skriver:

  Hälsa till Tess och Christer! 🙂

 3. Malin skriver:

  Ni är verkeligen de FINASTE ihop 🙂

  Vink
  Malin

 4. HEJ! Du måste vara kvinnan som har allt. Kärlek,privat kock,fina barn,hälsa(hoppas jag), karriär,pondus, utseende , humor, fint hus, pengar, en rolig man som får dig att skratta och le, snyggaste kroppen,klädsmak, en trevlig och rolig svägerska (P), många syskon m,m Grattis till allt !!!
  Trevlig resa!!
  Sommarkramar AGGE
  PS: Och du jag är inte alls avundsjuk ( nu fick jag lång näsa.)

 5. Anki skriver:

  Vilken fin bild på er två! Hoppas att det blev en braig fest ;o)
  Kramar från Skåneland

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..