Borttagning av stygn!

Nu har jag äntligen tagit bort stygnen som jag har haft på tok förlänge efter mitt födelsemärke som jag tog bort för ett tag sedan! Det var ju inte direkt skönt kan jag säga, sjuksyrran sa att jag hade gått med det alldeles förlänge så jag fick minsann skylla mig själv om det gjorde ont och att tråden satt fast lite mer i skinnet än vad den skulle. Måste säga att jag tyckte hon var störtskön, det var ord och inga visor och sånt uppskattar jag. Nu är vi på väg ut till Lagnö där vi ska fira midsommar med mina syskon och Niclas syskon samt hans mamma och pappa. Det ska bli mycket sill och potatis mums! Hur firar ni midsommar? Kram L

20120621-153802.jpg

20120621-153816.jpg

Aj..

20120621-153842.jpg

Ja, då var det borttaget!

20120621-153917.jpg

Så som ny igen:)

 1. Linda skriver:

  Läser din blogg med intresse. Du verkar vara en härlig kvinna som lever ditt liv som du vill. Helt rätt.

  Jag brukar sällan ”gnälla” på folk som bloggar. Har själv gjort det i flera år och vet hur irriterande det kan vara med alla besserwissrar som ska lägga sig i. Men eftersom det är ett så kärt ämne för mig så kan jag inte låta bli att be dig inte säga ”sjuksyrra”. Vi är legitimerade sjuksköterskor och för de flesta av oss är det viktigt att vårt yrke uttalas korrekt. Sjuksköterska. Så svårt är det inte!

  Syster/syrra var en benämning som dök upp i samband med 1:a världskriget (tror jag) och det blev ett uttryck som soldaterna använde sig av för att undvika bli sexuellt attraherade av sjuksköterskan (som då ofta var kvinna). Sin syster var ju utesluten som sexualpartner och därav användningen av uttrycket.

  Vi sjuksköterskor kämpar hårt för en uppvärdering av vårt yrke. Vi behöver vår skyddade yrkestitel! Därmed ber jag om din hjälp att kalla oss vid vårt rätta namn, oavsett om vi är av manligt eller kvinnligt kön. Vi är sjuksköterskor. No more, no less.

  Kram!

 2. Den fin klänning du har på dig, vart är den köpt?
  Forsatt trevlig helg

 3. Den fin aklänningen du har på dig, vart är den köpt?
  Forsatt trevlig helg

 4. Lotta skriver:

  Trevlig midsommar Laila.Själv ska jag jobba två nätter nu på akutavdelningen så jag får nog att göra.Hoppas alla tar det lite lugnt med dom ädla dryckerna och är rädda om varandra.kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..