Rix!

Gäääsp!

20120625-074812.jpg

Godmorgon! Det blev två bloggfria dagar, men nu är jag tillbaka. Just nu ska jag slänga mig i en taxi för att vara med i Rix morronzoo, så har ni lust att lyssna ratta in 105,5. Förövrigt så är ju det här höstvädret helt fantastiskt… Not!! Jo det hade väl varit mysigt efter en stekhet sommar och man kände sig redo att börja äta soppa framför öppnaspisen och mysa med en film i regnrusket. Ja, ja nu är det som det är och det är ju som man brukar säga efter regn kommer solsken 🙂 kram L

20120625-074726.jpg

 1. Åsa skriver:

  Precis vad vi gjorde igår här hemma i Göteborg, käkade soppa och eldade i kaminen, men hallå eller känmns som det är höst!!! Man ska ju äta sallad och grillat UTE i solen…. men idag lyser solen här i Götet, underbart :)) hoppas den gör det på Er med! Kram Å

 2. Neeeej, jag missade dig på Rix 🙁 tyvärr så sov jag nog vid den tiden (a) haha

  Förresten Laila, jag drömde den sötaste drömmen om dig inatt haha..

  Det började med att jag åkte upp till stockholm med en kompis för en shopping helg och när vi kom fram stack vi till stan direkt. Precis när vi skulle gå in i en affär så träffade vi på dig och då från ingenstans så sa du ”heeeej emelie!!” gissa om jag blev chockad då?! jag svarade hej tillbaka och sen fortsatte vi prata lite till. Sen när vi skulle säga hejdå, så frågade du om jag och min kompis ville följa med dig och fika någonstans & det tackade vi ju inte nej till 😉 Precis när vi skulle handla vår fika så vaknar jag upp för min klocka ringer, så jag fick aldrig veta hur min dröm slutade.. 🙁 HAHAHAH

  Du är så sööööt, hihi! <3

 3. Ja, regnet det bara öser ner… kallt och grått är det. Trött och seg blir man. Typiskt svenskt sommarväder, tyvärr. 🙁
  Kramiz

 4. Amanda skriver:

  Hej Laila! Lyssnade in dig på rix du är så rolig! Gillar din humor skarpt! Du verkar så jordnära och trevlig och framför allt rolig! Du bjuder verkligen på dig själv 😀
  Kramar Amanda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..