Hej på en stund!

Nu sitter vi på planet och det ska snart lyfta, jag kommer självklart att lägga upp bilder så fort jag kommer fram till hotellet och packat upp, kram L

20120626-141939.jpg

20120626-141958.jpg

 1. Selma skriver:

  Ville bara säga hejdå Laila! Fast bara för ett tag hehe 🙂 Jag ska nämligen ner till Bosnien i 5 veckor, och ville bara önska dig en bäst sommar! Kommer sakna att läsa din blogg, Stor kram till dig min vackra förebild <3

 2. Jag måste bara fråga vart du har köpt dom svarta skorna ( sandalerna) som du hade på mama mötet? Dom var ursnygga !!! Tacksam för svar

 3. Detta är ju första gången jag läser din blogg! Hur har jag kunnat missa att du har blog? Dock blev jag ju så himla nyfiken på vart du är på väg? 😉

  Trevlig resa på dig !

  Somriga hälsningar Matila på MatildasMat.se

 4. Miii skriver:

  Kanske skönt att ta semestern från bloggen med. Bilder kan du ju lägga upp sen! Ha det bästast och gôttast nu! Förstår att ni behöver komma iväg långt bort från allt och alla för att få andas ut i lugn och ro. Njuuuut!

 5. Ha en fin resa, så nyfiken vem som skall gifta sig, så många kändisar som skall dit har jag förstått 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..